Fanta® и Warner Bros. Pictures обявяват глобално партньорство с дългоочаквания нов филм "Бийтълджус Бийтълджус" и лимитирана серия FANTA дизайни

фанта
Снимка: PR

Fanta® и Warner Bros. Pictures обявяват глобално партньорство по случай премиерата на дългоочаквания филм „Бийтълджус Бийтълджус“, който ще дебютира в кината на 6 септември 2024 г. В духа на закачливия демон, Fanta® и Warner Bros. Pictures се обединяват, за да поднесат намигване от „задгробния живот“ на потребителите по целия свят.

Fanta® призовава Бийтълджус с нова лимитирана серия дизайни – „Fanta® Beetlejuice“, като на опаковката на продукта са изобразени главните герои от филма. Новите опаковки ще бъдат налични за ограничен период от време и ще предлагат емблематичен дизайн, вдъхновен от „Бийтълджус”.

Пълната гама опаковки с участието на героите от „Бийтълджус Бийтълджус“ включва: Fanta® Портокал и Fanta® Портокал без захар – Астрид (изиграна от Джена Ортега), Fanta® Shokata – Лидия Дийтс (изиграна от Уинона Райдър), Fanta® Tropical – Долорес (изиграна от Моника Белучи) и Fanta® Лимон – Бийтълджус (изигран от Майкъл Кийтън). Продуктите разполагат с QR код, който ще може да бъде сканиран за достъп до ексклузивни физически и дигитални изживявания.

Нищо не може да ни развълнува за предстоящия Хелоуин така, както пътуване до Уинтър Ривър, където три поколения от семейство Дийтс се завръщат и съвсем скоро животът им се преобръща с главата надолу, след като порталът към задгробния живот се отваря. Скоро се очакват неприятности и в двете реалности, защото, веднъж призован, е само въпрос на време преди Бийтълджус да отприщи запазената си марка - ХАОС!

Хелоуин е от малкото празници, на които можете да забравите за задълженията, които често идват с другите празници през годината. Този „страховит“ ден дава възможността да изберете празнични активности според собствените си желания – от това какво да правите до това с кого да прекарате деня. Тази година Fanta® предизвиква света да „призове страшния вкус на Fanta“ и предлага нови начини да отпразнувате Хелоуин – с ексклузивен достъп до най-очаквания филм за сезона – „Бийтълджус Бийтълджус“– и чрез серия от потребителски активации през септември и октомври.

Дана Нусбаум, Изпълнителен вицепрезидент, световен маркетинг в Warner Bros. Pictures, коментира: „Развълнувани сме да ви представим неподражаемия и зловещо изобретателен „Бийтълджус Бийтълджус“, който пристига в кината през септември. Горди сме да си партнираме с Fanta® по дългоочакваното завръщане на героя на големия екран. Fanta® е брилянтен партньор и създаде креативна версия на своите продукти, които се съчетаха перфектно с емблематичното творение на режисьора-визионер Тим Бъртън.“

Ибрахим Салим Хан, вицепрезидент Глобална стратегия на Fanta, от The Coca-Cola Company добавя: „Развълнувани сме, че феновете ще се запознаят с нашата специална лимитирана версия на Fanta®, която не е за изпускане. Задават се още изненади от това емблематично партньорство, така че следете каналите ни за поредицата от изживявания на тема „Бийтълджус“, които ще бъдат обявени съвсем скоро.“

В допълнение към лимитираната серия дизайни, Fanta® ще даде възможност за достъп до виртуални и физически изживявания „Бийтълджус Бийтълджус“, достъпни чрез сканиране на QR кода от опаковката и чрез приложението Coca-Cola App.

Серията Fanta® Beetlejuice Beetlejuice вече е налична в търговската мрежа в България.

За повече информация за партньорството и кампанията „Призови страшния вкус на Fanta“ посетете https://www.coca-cola.bg

fanta
Снимка: PR

За Coca-Cola Company:
 

Компанията Кока-Кола (The Coca-Cola Company, NYSE: KO) е водеща компания за безалкохолни напитки, чиито продукти се продават в над 200 държави. Мисията на компанията е да освежи света и да предизвика промяна. В допълнение на иконичния бранд Coca-Cola, заедно с Fanta, Sprite и Schweppes, портфолиото ѝ включва някои от най-предпочитаните марки по целия свят: студени чайове, вода, сокове и нектари, кафе, спортни напитки, смутита, напитки от соя и много други. Компанията Кока-Кола непрестанно развива и трансформира своето портфолио, като намалява захарта в напитките и лансира на пазара иновативни продукти. Компанията се стреми да оказва положително влияние върху живота на хората, общностите и планетата, чрез възстановяване и опазване на водните ресурси, рециклиране на опаковки, устойчиви практики за снабдяване и намаляване на въглеродните емисии в цялата верига. Заедно с бутилиращите партньори Системата на Кока-Кола наема над 700 000 души, като по този начин помага за създаването на работни места по цял свят. Научете повече на www.coca-colacompany.com.

За „Бийтълджус Бийтълджус“
 

„Бийтълджус“ се завръща! Уникалният творчески визионер и режисьор Тим Бъртън и звездата Майкъл Кийтън се събират отново за „Бийтълджус Бийтълджус“ – дългоочакваното продължение на наградения филм на Бъртън. Кийтън се завръща към култовата си роля заедно с номинираната за Оскар Уинона Райдър като Лидия Дийтс и двукратната носителка на Еми – Катрин О’Хара като Дилия Дийтс. Филмът идва и с нови актьори като Джъстин Теру, Моника Белучи, Артур Конти в дебютния си игрален филм, номинираната за Еми Джена Ортега в ролята на Астрид, дъщерята на Лидия, и номинирания за Оскар Уилем Дефо.

След неочаквана семейна трагедия три поколения от семейство Дийтс се завръщат в дома си в Уинтър Ривър. Докато все още е преследвана от Бийтълджус, животът на Лидия се обръща с главата надолу, когато нейната дъщеря-бунтарка Астрид открива на тавана мистериозния макет на града и случайно отваря портала към отвъдното. С нарастващите проблеми и в двата паралелни свята, въпрос на време е някой да произнесе името на Бийтълджус три пъти и прословутият демон да се завърне, за да отключи своя хаос. 
 Бъртън, който е и жанр сам по себе си, режисира по сценарий на Алфред Гоф и Майлс Милър, история от Гоф, Милър и Сет Греъм-Смит, базирана на герои, създадени от Майкъл Макдауъл и Лари Уилсън. Продуценти на филма са Марк Тобероф, Дийд Гарднър, Джеръми Клайнър, Томи Харпър, а Бъртън, Сара Дезмънд, Катерли Фрауенфелдър, Гоф, Милър, Лари Уилсън, Лорънс Сеник и Брад Пит са изпълнителни продуценти.

Warner Bros. Pictures представя продукция на Тим Бъртън/Томи Харпър/Plan B Entertainment – „Бийтълджус Бийтълджус“, който ще бъде пуснат само в кината и IMAX на 6 септември 2024 г. Филмът ще се разпространява по цял свят от Warner Bros. Pictures.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти