Ето кой престижен университет завърши Виктория от ,,Игри на волята"

Изкусителната Виктория Пенелова бързо се превърна в една от най-запомнящите се участнички в риалити формата „Игри на волята“ миналата година. Тя влезе в шоуто на пожар, след като силиконовата Мисис България 2020, Моника Николаева, се контузи и отпадна. Макар да не беше част от първоначалния състав, Виктория бързо се утвърди сред останалите със своята физическа подготовка и изключителна пластичност, благодарение на многогодишната си кариера в художествената гимнастика. Като акробат, тя демонстрира впечатляващи умения, които я превърнаха в ключов играч на Арената.

Въпреки че риалити форматът бе предизвикателен за Виктория, това не я спря да покаже смелост и решителност, като се изправи наравно с останалите. Тя впечатли не само с физическите си способности, но и с вдъхновяващата си история – напуснала България, за да продължи образованието си в чужбина, но винаги с мисълта да се върне и да приложи наученото у дома.

Кои участници останаха приятели след "Игри на волята" 5

Тази седмица Виктория отново привлече вниманието на зрителите, този път в специалното издание на популярното кулинарно предаване „Черешката на тортата“. Вчера тя имаше възможността да впечатли гостите си със своите кулинарни умения, като поднесе две салати, три предястия, основни ястия от лаврак и телешки стек, а за десерт – свежи праскови на барбекю, гарнирани със сладолед. Освен това, тя бе сред първите, които имаха честта да надникнат в новата „Арена“ на „Игри на волята“, където ще се провеждат бъдещите изпитания на участниците.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

И макар Виктория да блести на телевизионния екран, нейните успехи далеч не се ограничават до света на риалити шоутата. Красивата бивша гимнастичка завърши с отличие престижния университет в Манчестър, Великобритания, където се дипломира наскоро. В своя Instagram тя сподели, че преди година е направила нестандартен избор, пропускайки церемонията по дипломирането си, за да участва в „Игри на волята“. Днес, с дипломата в ръце, Виктория не крие радостта си от смелото решение и незабравимите преживявания, които ѝ донесе това приключение.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти