“Игри на волята” започна с множество изненади! Ето какво знаем за новите участници

Шестият сезон на “Игри на волята” започна с множество изненади и посрещна новите племена на най-мащабния риалити формат - Храбри, Горди и Дръзки. Колоритните участници се включиха в грандиозна битка още със стъпването си в новия дом на предаването - Северното Черноморие.

Ето всичко, което трябва да знаем за участниците в ,,Игри на волята" 6

Сред търсачите на силни усещания този сезон са европейският шампион по борба Микяй Наим, акробатът от Цирк дю Солей Александър Борисенко, Тик-Ток сензацията Ренета Георгиева, музикалният артист Павел Николов, както и двама от победителите в кастинг битките от сезон 5 - Георги Гешев и Изабела Здравкова.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Водещите на формата Ралица Паскалева и Димо Алексиев приветстваха новодошлите на чисто новата MAD MAX арена, която представи спиращи дъха препятствия и битка, изпитваща силата, бързината, ловката мисъл и храбростта на претендентите за победа. Въпреки своята огромна преднина на пъзела, Гордите бяха изпреварени от Дръзките, които си осигуриха уюта и комфорта на Резиденцията. Истински фурор предизвикаха Храбрите, които успяха да наваксат своето изоставане и да грабнат Стопанството, оставяйки Гордите без храна и подслон на Брега на отчаянието.

игри на волята
Снимка: NOVA

Вече стартира и вторият сезон на официалния подкаст на предаването - “След игрите” с ново студио и нова водеща - впечатляващата Ваня Запрянова. Нейни гости са двама от най-коментираните участници от сезон 5 - Мартин Николов-Елвиса и Денислава Велкова, които споделят впечатленията си за новия сезон, своите изживявания в кастинг битките и какво мислят за миналогодишния шампион Иван Рълев.

На крачка от успеха: жените, които бяха най-близо до победа в "Игри на волята"

В неделя "Игри на волята” продължава с втора оспорвана битка, в която ще бъде определено четвъртото племе, а 8 от кандидатите за голямата награда от 100 000 лева ще се сбогуват с мечтата си за победа завинаги. Не пропускайте “Игри на волята” 6 от 20:00 часа по NOVA. 

игри на волята
Снимка: NOVA

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти