Елица след „Игри на волята“: Тренирайте повече и повече, никога не е достатъчно

игри на волята
Снимка: NOVA

Шампионът Иван Рълев от Игри на волята 5 беше болезнено откровен във втория епизод на подкаста “След Игрите”. Той отвърна на нападките по негов адрес от Денислава и Мартин, които в пилотния епизод не скриха разочарованието си от поведението му. Специален гост беше и първият отпаднал участник - Елица, която пред водещата Ваня Запрянова сподели за успехите и разочарованията си от Игрите.

рълев
Снимка: NOVA

Въпреки не особено ласкавите изказвания на колоритните Денислава и Мартин по адрес на Иван Рълев, настоящият победител сподели, че вече е затворил тази страница от живота си. На 14-и септември се проведе Парад на племената, където Денислава и Рълев взеха участие, но въпреки изострените си отношения, той разкрива, че е забравил за цялата ситуация и е продължил напред.

Ето всичко, което трябва да знаем за участниците в ,,Игри на волята" 6

Пред водещата Ваня Запрянова той сподели, че най-важното в Игри на волята е човек да бъде себе си, защото забелязва, че някои от участниците се опитват да имитират персонажи от предишните сезони. Сред фаворитите му се открояват имената на Георги Гешев, Раду, Караолис и Микяй. Изненадващо той разкри и участниците, с които не би играл. Това са Галя и Кралев, които се открояват с импулсивните си реакции.

Елица от племето Горди е първият напуснал участник от сезон 6. Тя споделя, че е подозирала възможността да бъде първата изгонена, защото не е успяла да се приобщи в племето си. Като основен аргумент изтъква своята недоверчивост. В подкаста “След Игрите” тя откровено разказа за спречкванията си с Кралев и коментира дали е била достоен участник в предаването.

Всичко, което знаем за Силните - четвъртото племе в ,,Игри на волята" 6

Елица преподава шах на деца и математика на студенти. Като преподавател с опит, тя споделя, че основите на образованието се полагат в училище, но вижда надежда в младото поколение.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.  

Прочетете още: 

Елица след „Игри на волята“: Тренирайте повече и повече, никога не е достатъчно
Свободно време

Елица след „Игри на волята“: Тренирайте повече и повече, никога не е достатъчно

Шампионът Иван Рълев от Игри на волята 5 беше болезнено откровен във втория епизод на подкаста &l...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти