Едно племе отпада от “Игри на волята” тази вечер

Победа на всяка цена ще търсят 16 почитатели на силни усещания в опит да спечелят последните 8 места в шестия сезон на най-мащабния риалити формат в България - “Игри на волята”. Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA каскадьори, компютърни специалисти, световни рекордьори, доктори и медицински сестри влизат в решаващ сблъсък, който ще определи съдбата им в екстремното приключение.

Ето всичко, което трябва да знаем за участниците в ,,Игри на волята" 6

За първи път в историята на предаването участие ще вземе четвърто пълноправно племе, което ще се присъедини към Храбрите, Гордите и Дръзките. Специално подготвена битка, която ще изпита бързината, точността, търпението и работата в екип на участниците, ще определи първите обитатели на новата територия - Блатото.

Междувременно в лагерите на Сините, Червените и Жълтите ще започнат да се формират първите коалиции, съюзи и сблъсъци между съплеменници, които може да се окажат ключови за развитието и представянето на всеки един от отборите.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Кое племе ще се сбогува с мечтата си за победа, ще разберете в новия епизод на “Игри на волята” 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти