Edna идея как да помислим за собственото си лидерство

В цялата човешка история има примери за добро и лошо лидерство. Днес не е по-различно. Но какво да кажем за бъдещето на лидерството? Можем ли да се поучим от миналото и настоящето? Адам Мендлър вярва, че има път напред. Започва с това да бъдеш наистина велик човек, след което можеш да станеш наистина велик лидер.

Адам е прекарал много часове в разговори с лидери от всички сфери на живота. Той е събрал прозрения и е направил свои собствени наблюдения за това какво прави един лидер велик. Значението на характера не е за подценяване – здравият характер е необходим, независимо дали ръководите държава, компания от 500 души или малък стартъп.

В момента в света се случват много промени. Ако не се чувствате сигурни какво можете да направите, за да се ориентирате в този нов свят, помислете за собственото си лидерство и какво можете да направите, за да накарате характера си да блесне. Адам може да помогне.

Адам Мендлър е част от топ лекторите от световен мащаб, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit.

Сред първите трима обявени до момента експерти са още Хийт Слоунър и Фредерик Харен, които чрез вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти ще дадат нова перспектива за личностно и кариерно развитие.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АДАМ МЕНДЛЪР ТУК 

CEO
Снимка:

Адам Мендлър е предприемач, основен лектор, писател, преподавател и признат авторитет по лидерство.

Той е създател и домакин на Thirty Minute Mentors, където редовно извлича прозрения от американските топ изпълнителни директори, основатели, спортисти, знаменитости и политически и военни лидери. Той е интервюирал повече от 500 от най-успешните лидери на Америка и е писал много за бизнеса и лидерството, като е автор на повече от 70 статии, публикувани в големи медии, включително Forbes и HuffPost. Адам черпи от своя уникален опит и уроци, научени от времето, прекарано с най-добрите лидери на Америка, за предоставяне на променящи се перспективи прозрения като основен лектор на фирми, университети и организации с нестопанска цел. Адам е изградил и ръководил бизнеси в различни индустрии и преди това е работил за известни компании в областта на финансите, развлеченията и спорта. Преподава курсове за висше образование по лидерство в UCLA, служи в борда на магистърската програма по приложна статистика и наука за данни на UCLA, почетен член е на Борда на гуверньорите на USC и е съветник на много компании и лидери. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Mendler (@adammendler)

Сред темите, които ще засегне по време на Future Forum (https://www.futureforum.bg/), са: 

  • Уроци по лидерство от топ изпълнителни директори

Участниците ще придобият представа от опита на топ изпълнителни директори и ще се научат как да прилагат тези уроци в собствения си лидерски път.

  • Изграждане и ръководене на екипи с висока производителност

Откриване на стратегии за изграждане, мотивиране и ръководене на екипи, които постигат изключителни резултати.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК 

Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен са само част от световните имена, които ще дойдат в България за Future Forum. Събитието включва още изложение, което съчетава трансформиращата сила на форума за личностно развитие с възможност за подбор на кадри във всяка една професионална сфера. Работодателите ще имат възможността да се срещнат с голям брой таланти от пазара на труда и да се позиционират сред водещите компании в страната.

Дарбата на Слоунър: Да се свързва с хора и техните идеи

Вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и индивидуалните таланти на Future Forum 

Посетителите ще могат да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти, да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол