Джъд Лоу отново е неустоим папа, пухкавата любов на Кейти Пери, тайните на Джесика Алба и още (Плейлистът на Edna #33)

Джъд Лоу
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Любов на четири лапи

Новият сингъл на Кейти Пери вече си има и видео, в което певицата разказва за неловките отношения след раздяла. Клипът на “Small Talk” е още по-сладък заради многото кученца, които участват в измислен конкурс (или както гласи надписът - Mutt Ball (от mutt - пес) вместо легендарния Met бал, или Мет Гала, всяка година през май). Кейти Пери отново има възможността да покаже актьорските си умения (няма ли да я видим в някой филм вече?) и се връща ретро визия, с каквато се е появявала в някои от най-добрите си клипове.

Нежна сила

“You Are Not Alone” представя класическа Емели Санде – не само заради черно-бялото видео, в което тя свири на пиано, а и малкото на брой инструменти, силни вокали и също толкова силно послание, с които е разпознаваема. Четвъртият сингъл на англичанката с африкански корени е последният преди новият ѝ, трети поред албум “Real Life” да излезе на 13 септември. Едва ли някой ще се чувства сам, докато го слуша.

Нашествието на ГодзиЛана

Лана Дел Рей вече издаде новата си музикална колекция, а в премиерната седмица на “Norman F*cking Rockwell” тя пусна и видео към кавъра си на “Doin’ Time” на Sublime. Сюрреалистичното видео, в което певицата се разхожда в уголемен размер из Ел Ей, носи препратки към филма от 1958 г. „Атаката на 50-футовата жена“, типично в стила на Лана, която се вдъхновява от ерата на Златен Холивуд.

КИНО

Папата се завръща

Сериалът от 2016 г. „Младият папа“ накара Паоло Сорентино, HBO и няколко европейски канала да снимат следващ сезон. Така Джъд Лоу се завръща в „Новия папа“ като Лени Белардо или нестандартния папа Пий XIII, който в първи тийзър трейлър се появява като видение на плажа. Сред новите попълнения е Джон Малкович, а Шарън Стоун и Мерилин Менсън имат епизодични роли. Очакваме ги догодина.

Преди прогнозата за времето

Еди Редмейн и Фелисити Джоунс последно бяха на екран заедно в „Теория за всичко“, където разказаха историята на Стивън Хокинс и съпругата му Джейн. Отново един до друг ги събира филмът „Аеронавтите“. В него носителят на „Оскар“ играе бъдещият метеоролог Джеймс Глайшър, извършил рекорден за височина полет през 1862 г. Измислен обаче е образът на колежката му, в ролята на амбициозната Амелия Рен, която също подлага живота на риск при опасното пътуване с балон.

Различният Жокер

След дълго чакане за втори трейлър новите кадри на „Жокера“ се появиха тъкмо навреме за Венеция. Отзивите след премиерата по време на филмовия фестивал са повече от ласкави и по всичко изглежда, че филмът излиза от екшън рамките на филмите за супергерои. Хоакин Финикс представя злодея Артър Флек като аутсайдер, загубил контрол, който напразно се опитва да изгрее като комик. Помага му (силно казано) и Робърт Де Ниро като водещ на вечерно шоу.

ОЩЕ

Да сияеш като Джесика Алба

Искаш грим, който изглежда, че все едно не носиш такъв? Vogue пита Джесика Алба как го прави и се оказва, че (изненада!) изисква усилия почти колкото грим, който си личи напълно. Но затова пък актрисата и бизнесдама смята, че нейните стъпки свалят 10 години от лицето ѝ. Започва се с овлажнител, който Джесика смесва с блестяща основа, а останалото вижте от първо лице.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол