Дженифър Гарнър каквато не сме я виждали, Пинк в дует с дъщеря си и още (Плейлистът на Edna #6)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Всички говорят за нея

С видеото си, което включва кадри от Перник, София и Бузлуджа, Рита Ора попадна в заглавията у нас през последните дни. Клипът е към заглавното парче “Bang”, съвместно с казахстанския диджей Иманбек, от новия късосвирещ албум на певицата. Във видеото тя отдава почит на корените си с традиционна косовска носия и макар да не сме сигурни за подходящата връзка с дестинациите в България, кадрите безспорно са красиви. Самата британка споделя, че е искала да създаде „приказен фантастичен свят“, смесвайки различни култури с гледки и архитектура у нас.

Въпрос на гледна точка

След колекцията от ремиксирани парчета актуалният албум на Дуа Липа получи още edna версия, което включва няколко неиздадени в стандартното издание песни. Водещ сингъл от “Future Nostalgia: The Moonlight Edition” е “We’re Good”. Освен заразително звучене и откровен текст за неизбежна раздяла, песента се радва и на стилен клип – в него певицата сменя няколко визии на кораб, приличащ твърде много на Титаник. В другата главна роля е омар, обречен на смърт, а фенове подозират, че видеото е вдъхновено от интернет шегата, която гласи, че всичко е въпрос на перспектива - например потъването на прословутия кораб е било чудо за омарите там.

Позитивни вълни

Пинк и 9-годишната ѝ дъщеря Уилоу Сейдж Харт и преди са изненадват приятно с общи изпълнения (припомнете си тук), но за първи път записват официално своя съвместна песен. Слънчевото настроение на “Cover Me In Sunshine” е допълнено от семейни кадри, на които двете момичета се радват на споделени моменти във ферма. „Уилоу и аз намираме утеха в музиката, така че не пускаме тази песен по друга причина, освен с надеждата, че на вас също ще ви донесе наслада, слънчева енергия и утеха“, казва певицата.

КИНО

Обратно в детството

Дженифър Гарнър и Едгар Рамирез влизат в ролята на двойка родители, които приемат предизвикателство – да покажат, че могат да бъдат забавни, като заменят обичайните ежедневни забрани към трите си деца с „да“ на всяко тяхно желание. Така в продължение на 24 часа двамата ще трябва да оцелеят, правейки неща, които не са предполагали, докато си припомнят какво е да живееш малко по-диво и безгрижно. Филмът на Netflix “Yes Day” е вдъхновен от едноименен детски бестселър и излиза в платформата на 12 март.

Справедливост за киното

„Лигата на справедливостта“ не очарова никак критици и зрители с премиерата си през 2017 г., главно заради намесата на режисьора Джос Уидън, натоварен със задачата да довърши проекта при оттеглянето на Зак Снайдър. След солиден натиск от феновете обаче дългоочакваната 4-часова версия на Снайдър вече е завършена и ще може да я видим от 18 март в платформите на HBO. В нея ще разберем в каква посока е трябвало да се отправи сблъсъка между супергероите на DC Вселената и злодея Степенуолф, а друг бонус са нови кадри с Жокера на Джаред Лето.

Златна възможност

Криминалният екшън “The Vault” ни отвежда към изгубено съкровище, което екип от специалисти ще се опита да открадне от строго охраняваната Испанска централна банка. Докато страната участва на финал в Световното по футбол, идва идеалният момент младият инженер Том (Фреди Хаймор) и колегите му да действат без наблюдението на камери. Познати лица тук са Сам Райли, Лиам Кънингам (Давос от „Игра на тронове“) и Фамке Янсен, а премиерни дати за по-голямата част от света предстои да бъдат обявени.

ОЩЕ

Глас за милиони

Ако някой се е съмнявал във вокалните възможности на Никол Шерцингер за сметка на нейния секси имидж, едва ли ще продължи след това нейно участие. BBC организира концерт, посветен на мюзикълите и излъчен от лондонската зала „Паладиум“ в началото на февруари. Част от “Musicals: The Greatest Show” беше и Шерцингер, която направи въздействащо изпълнение на величествената песен “Never Enough” от „Най-великият шоумен“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти