Диви и красиви: 10 български плажа, в които ще се влюбите

Романтичният чар, спокойствието и красотата на българското Черноморие никога няма да спрат да ни примамват в началото на всяко лято. Често обаче те са замъглени от урбанизацията и застрояването на крайбрежието през последните двадесетина години.

►Клуб "Най-красивите заливи в света": Можете ли да познаете кой е този екзотичен плаж в България?

Много от вас вероятно свързват почивката на море в България именно с курортите, големите хотели, шумотевицата и нощните клубове с гърмяща музика. Ако обаче сте от онези, търсещи нищо повече от спокойствие и красива природа през лятото, то тази статия ще ви бъде полезна. 

Въпреки предизвикателства като унищожаването на дюни, защитена растителност, гори и редки животински видове, все още съществуват идилични и девствени места по нашето Черноморие. Това са малкото ни останали диви плажове, които вярваме, че ще ви впечатлят и подарят незабравими мигове с приятелите и семейството. 

►7 от най-необичайните плажове по света, които спират дъха ни

В галерията ще ви разходим из тези прекрасни плажове, за да ви представим тяхната необятна красота. Моля, ако ги посетите това лято, уверете се, че оставяте плажа чист след себе си - такъв, какъвто искате да го заварвате всеки път, когато отивате там. Ние сме на гости на природата, затова нека я съхраняваме!

Диви и красиви: 10 недокоснати български плажа

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол