Дарбата на Слоунър: Да се свързва с хора и техните идеи

Дарбата на Слоунър: Да се свързва с хора и техните идеи
Снимка:

„Вярвам в свят, в който хората се събуждат вдъхновени да отидат на работа, чувстват се овластени, докато са там, и се прибират у дома изпълнени от работата, която вършат.

Ето защо се събуждам вдъхновен да свързвам хора и идеи, за да можем да живеем и работим с повече смисъл“.

В това вярва световният експерт от екипа на Саймън Синек в „Оптимизъм“ – Хийт Слоунър, който е създател на лидерски програми и е работил рамо до рамо с д-р Чалдини и Чарлз Х. Грийн.

Слоунър е част от топ лекторите от световен мащаб, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit.

Сред първите трима обявени до момента експерти са още Адам Мендлър и Фредерик Харен, които чрез вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти ще дадат нова перспектива за личностно и кариерно развитие.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХИЙТ СЛОУНЪР ТУК 

Дарбата на Слоунър е да се свързва с хората и техните идеи. Той завладява аудитории от сферата на финансите, науките за живота, потребителските стоки, недвижимите имоти и технологиите по целия свят. В работата си Хийт използва живи разкази, за да сподели прозрения и перспективи, които помагат на другите да издигнат представянето си на следващото ниво. Хийт показва на аудиторията, че в центъра на всичко са доверието и целта, основани на истинска загриженост за другите. Чрез своите динамични речи и семинари вдъхновява хората да ръководят автентично, да изграждат значими взаимоотношения и да постигат траен успех.

Самият Слоунър казва:

„Моята работа е в пресечната точка на лидерство, влияние и доверие. Очарован съм от нематериалните активи, които укрепват взаимоотношенията и помагат да издигнем ефективността на следващото ниво“.

Той споделя своите прозрения с хора и екипи от водещи организации по света, включително ООН и някои от най-емблематичните и възхищавани международни компании.

Как лидерите могат да обединят екипи, за да постигнат изключителни резултати? Какво е общото между всички големи организации, независимо дали го осъзнават или не? Как последователно и ефективно да накараме хората да слушат, да следват, да се включат и да направят следващата стъпка?

Сред темите, които ще засегне по време на Future Forum, са:

· Започнете със защо: Водене с цел
Разбиране колко е важно да имаш ясна цел и как тя стимулира мотивацията и ангажираността в организациите.

· Безкрайната игра: Изграждане на устойчиви организации
Да се научите как да приемете безкраен начин на мислене, за да създадете траен успех и да се ориентирате в сложността на днешната бизнес среда.

· Силата на човешката връзка
Изследване на ролята на доверието и съпричастността в изграждането на силни, сплотени екипи, които се представят по най-добрия начин.

Повече за Хийт Слоунър

Хийт получава бакалавърската си бизнес степен от The Wharton School в Университета в Пенсилвания. С фокус върху образованието по правата на човека и набирането на средства, той работи широко с нестопански организации. Сред любимите му е Montreal JEM Workshop, адаптирано работно място, което осигурява работа и надежда на хора с умствени и физически затруднения. Искате ли да знаете още повече?

Вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и индивидуалните таланти на Future Forum 

----------------------------

Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен са само част от световните имена, които ще дойдат в България за Future Forum. Събитието включва още изложение, което съчетава трансформиращата сила на форума за личностно развитие с възможност за подбор на кадри във всяка една професионална сфера. Работодателите ще имат възможността да се срещнат с голям брой таланти от пазара на труда и да се позиционират сред водещите компании в страната.

Посетителите ще могат да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти, да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол