Блестящи умове от цял свят идват в София за Webit 2024 Sofia Edition

.
Снимка: iStock

Лидери и блестящи умове от цял свят, които ще говорят за устойчивото AI бъдеще за хора и роботи - това ще се случи на Webit 2024 Sofia Edition в НДК на 23 октомври.

Сред гостите са главния AI архитект на Microsoft, основателят на $28 милиардната компания за киберсигурност CloudFlare, топ лидери от BCG, Binance, BP, EY-Parthenon, Wipro, десетки инвеститори и иноватори в сферите на финансите, здравеопазването, киберсигурност, енергия, образование и устойчиви технологии.

Темите в дискусиите ще акцентират върху иновации и глобални постижения, както и технологичните тенденции, които определят бъдещето на ключови индустрии в бизнеса.

о
Снимка: Webit

В допълнение към основната конферентна програма, Webit ще бъде домакин на специална среща на десетки инвеститори от цял свят – InvestX като успоредно ще се проведе и един от кръговете на Founders Games. От над 4500 кандидатури от 150 държави до момента, достигналите до този етап ще представят компаниите си пред инвеститорите и публиката, за да бъдат избрани онези, които ще продължат за финалния етап на състезанието, който ежегодно се провежда в Давос по време на Международния Икономически форум.

От 2009 г. насам, Founders Games се утвърди като водещото в света състезание за иновации на растящи компании, с награден фонд до 6 милиона долара годишно и именно в компаниите финалисти инвестират и над 750 инвеститора чрез публично листваната компания Webit Investment Network (WIN).

Future Forum, който се открива успоредно с Webit нa 23 октомври, ще продължи на същото място и на 24 октомври, като основния фокус на богатата конферентна програма е личностното и професионално развитие и какви умения и знания трябва да имаме, за да сме успешни в новата реалност. Събитието ще предложи дълбок поглед върху ключовите компетенции, които професионалистите и лидерите трябва да развиват, за да са успешни в постоянно променящия се свят.

Събитието събира водещи експерти, визионери и лидери от цял свят, които ще споделят своите знания и опит за самооценка и самопознание, емоционална интелигентност и управление на емоциите, работа в екип и лидерство, планиране на кариерата и постигане на професионални цели, баланс между личния и професионалния живот. Програмата включва едни от най-добрите мотивационни оратори в света, сред които Фредрик Харен (топ 10 лектор на всички времена), Heath Slawner (дясната ръка на Simon Sinek), както и вдъхновяващи български лектори като Маги Халваджиян, Ивет Лалова и Юлиан Костов. Очакват ви още изненадващи имена от света на личностното и професионално развитие В съвременната реалност, която се променя с невероятна скорост, адаптивността и умението да се учим бързо са ключови за успеха.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ЛЕКТОРИ НА FUTURE FORUM ТУК  

Това е уникална възможност за млади хора търсещи начален старт, предприемачи и лидери да се вдъхновят от едни от най-добрите в света мотивационни лектори, да създадат нови контакти и да се запознаят с най-актуалните подходи и стратегии за личностно и професионално развитие. Участниците ще могат да открият практични стратегии за постигане на успех и как да адаптират своите умения спрямо бъдещите предизвикателства и по време на уъркшопите с лекторите , които са в по-тесен формат и дават уникална възможност за лична интеракция и задълбочени познания.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК 

Не пропускайте възможността да бъдете част от тези два дни, които ще ви дадат много нови знания, контакти и вдъхновение, за да успявате в професионален и личен план като работите по това да сте най-добрата версия на себе си.

Местата в залите за двете събития са ограничени и достъп е осигурен само след предварителна регистрация, която може да направите на https://www.webit.org/festival-europe/tickets.php & https://www.futureforum.bg/register.php.

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg

Блестящи умове от цял свят идват в София за Webit 2024 Sofia Edition

Предстои...

Свободно време

Блестящи умове от цял свят идват в София за Webit 2024 Sofia Edition

Лидери и блестящи умове от цял свят, които ще говорят за устойчивото AI бъдеще за хора и роботи -...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти