Създадено за Billa

BILLA оферта: пазаруваш за 100 лева, а плащаш 1 лев

Billa
Снимка:

От 24 октомври до 6 ноември BILLA е приготвила страхотна изненада за своите лоялни клиенти. Всеки ден по време на кампанията „Цялата кошница за 1 лев“ 10 000 късметлии, които са активирали своята BILLA Card, ще спечелят покупка на продукти на стойност 100 лева на символичната сума от 1 лв. Атрактивното предложение е валидно за сметка до 100 лева, като печелившите могат да се възползват от наградата си както във всички обекти на търговската верига, така и при онлайн пазаруване на продукти от BILLA в платформата Glovo при маркиране на BILLA Card.

Условието за участие в промоционалната кампания е много лесно. Всеки ден в CRM системата на BILLA ще бъдат зареждани 10 000 номера на BILLA Card, които са избрани на случаен принцип от всички регистрирани към предходна дата карти. При пазаруване клиентите е необходимо да сканират своята BILLA Card и веднага на касата ще разберат дали са сред печелившите. При покупка на стойност над 100 лв. отстъпката също е валидна, като остатъкът трябва да се заплати в пълен размер.

Специалната отстъпка няма да важи при закупуване на тютюневи изделия, бебешки млека, продукти от лоялната програма и при пазаруване с електронни ваучери. Наградата няма да може да се комбинира и с други персонални и BILLA бонус ваучери.

BILLA Card дава достъп до редица предимства, които търговската верига предоставя на своите лоялни клиенти. Потребителите, пазаруващи с BILLA Card, могат да отключат страхотни промоционални оферти, отстъпки на цели категории продукти с „Гранде оферта“ и 10% отстъпка от цялата сметка по случай рожден си ден. В допълнение към тези предимства, лоялните клиенти на BILLA могат да се възползват от текущата кампания за трупане на бонуси със супергероя Билли, както и да участват в други промоционални активности и игри със супер награди.

BILLA оферта: пазаруваш за 100 лева, а плащаш 1 лев
Създадено за Billa

BILLA оферта: пазаруваш за 100 лева, а плащаш 1 лев

От 24 октомври до 6 ноември BILLA е приготвила страхотна изненада за своите лоялни клиенти. Всеки...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти