Big Brother се завръща с изненади! Гледайте старта тази вечер

Легендата Big Brother се завръща тази вечер от 21:30 часа в ефира на NOVA. Новият сезон ще събере 16 ярки личности в най-известната къща в България, които ще трябва да делят един покрив в продължение на два месеца. Big Brother и водещите на култовото риалити Башар Рахал и Алекс Богданска са подготвили поредица от изненади още на старта.

Един от съквартирантите в Къщата ще бъде избран от зрителите на NOVA. Във финалната фаза на онлайн кастинга достигнаха трима представители на поколението Z - 22-годишният млад милионер Георги, 20-годишният модел с международна кариера Бо и 22-годишната винаги усмихната актриса Евру. Зрителите имаха 24 часа да гласуват за своя любимец и победителят ще бъде обявен тази вечер.

big brother биг брадър
Снимка: NOVA

В новия сезон зрителите ще имат ключова роля. Освен, че ще могат да определят кой ще напуска къщата с гласуване в приложението на NOVA PLAY, те ще взимат ключови решения за живота на новите съквартиранти.

Кои ще са новите 16 съквартиранти в Къщата на Big Brother? Гледайте грандиозния старт на новия сезон на Big Brother oт 21:30 часа само по NOVA. Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Прочетете още: 

Big Brother се завръща с изненади! Гледайте старта тази вечер

ТВ лица

Свободно време

Big Brother се завръща с изненади! Гледайте старта тази вечер

Легендата Big Brother се завръща тази вечер от 21:30 часа в ефира на NOVA. Новият сезон ще събере...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти