Big Brother се завръща! Кои са новите водещи и кога да очакваме старта? (ВИДЕО)

Едно от най-обичаните и дългоочаквани риалити предавания у нас - Big Brother, най-сетне се завръща след шестгодишна пауза. Феновете на шоуто могат да отбележат в календарите си 8 октомври, защото именно тогава, в 21:00 часа, ще стартира новият сезон по NOVA. А тази година ни очакват не само нови участници и предизвикателства, но и нови водещи - Александра Богданска и Башар Рахал.

Изборът на водещите в този сезон на Big Brother определено е интересен. Александра Богданска е позната на зрителите като успешен модел и инфлуенсър, както и от участието си в деветия сезон на VIP Brother. Сега тя се завръща в света на риалити предаванията, но този път в ролята на водеща. Нейната харизма и опит пред камерата обещават да добавят допълнителен блясък към шоуто.

До нея ще застане Башар Рахал, актьор с богат опит в българската и международната сцена. Рахал е познат на зрителите от множество телевизионни и театрални проекти, като през годините е доказал умението си да води различни предавания с лекота и стил. Комбинацията между неговата енергия и опит, и свежото присъствие на Богданска обещава да създаде динамична и запомняща се атмосфера.

Този сезон на Big Brother не само ще възроди класическото риалити, но и ще въведе нови елементи, които ще държат зрителите любопитни през цялото време. Според официалното видео, разпространено от предаването, зрителите ще имат повече сила от всякога, с възможност да влияят на събитията в къщата. 

Какво се случва днес със съквартирантите от първи сезон на "Биг Брадър"?

Що се отнася до участниците, очаква се да видим 16 съквартиранти, които ще влязат в къщата на Big Brother. Кои ще са те и какви изненади са подготвени, ще разберем съвсем скоро.

С завръщането си на 8 октомври, Big Brother обещава да бъде есенният хит на българския телевизионен екран. С нови водещи, обновени правила и интригуващи участници, шоуто със сигурност ще задоволи както верните си фенове, така и новите зрители. Не пропускайте да се насладите на този незабравим телевизионен спектакъл!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти