Big Brother: С големи подвизи Виктор и Атижа спасиха бюджета на съквартирантите

С триумф завърши дневната мисия на културиста Виктор и поп-фолк дивата Атижа, които трябваше да изминат 100 километра за 24 часа. Те демонстрираха хъс за победа, а залогът беше много висок - при провал съквартирантите трябваше да се лишат от 50% от бюджета си за следващата седмица. Успехът им ги превърна в истински герои и ги поставя в изгодна позиция точно преди предстоящите номинации днес.

Бургазлията Виктор Ангелов имаше и друга важна мисия - той може да спечели имунитет за Теодора “Беба” Янева, към която нескрито показва чувствата си в Къщата. Задачата му обаче не е никак лесна - Виктор не трябва да говори с нея до номинациите в четвъртък. Рязката промяна в поведението на чувствителния мъжкар не остана незабелязана от бившата гимнастичка и тя открито демонстрира раздразнението си.

Big Brother обаче реши да изпита още повече мотивацията на влюбения Виктор и даде тайна мисия и на Беба. Тя трябва да изясни в разговор с него защо не ѝ говори и така ще успее да му осигури седмичен имунитет. Евентуален неин успех обаче би означавало, че Виктор ще загуби в опита си да спечели имунитет за Теодора. Как ще се развие тази сложна двупосочна мисия ще стане ясно в днешния епизод на най-коментираното риалити предаване в България.

Гледайте Big Brother от вторник до петък след 22:00 часа и в събота от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Гледайте подкаста „Голямата сестра“ в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти