Ако питаш една жена какво предпочита – да гледа готварско предаване или да прави секс, е много вероятно да избере предаването.
Обяснението е просто – готварските предавания и особено състезанията успяват да превърнат ежедневното (досадно) задължение по осигуряване на прехраната в завладяваща надпревара, подправена с пипер, поширани яйца и много страст.
И най-важното – не трябва ти да готвиш, само гледаш и се наслаждаваш.
Една такава наслада за сетивата ни предстои и от 27 февруари в ефира на Нова телевизия – предаването Hell’s Kitchen (Адска кухня).
Шеф Виктор Ангелов е повече от готов да посрещне участниците в адската си кухня! ⚡🙏 Кой няма да издържи на напрежението и кой ще оправдае очакванията с представянето си? Предстои да разберем! 🥗🔪
Публикувахте от Hell's Kitchen Bulgaria в 17 февруари 2018 г.
В него шеф Виктор Ангелов ще тества уменията, нервите и характера на професионални готвачи, решени на всичко, за да успеят да стигнат до наградата – 100 хиляди лева и работа в ресторанта на Ангелов.
Отборите първоначално са разделени на мъжки и женски и всеки помага на всеки.
„Готвенето е екипна работа и си длъжен да се подчиняваш на йерархията, за да постигнете заедно общата цел – доволен гост на ресторанта“, разказа продуцентът на предаването Нико Тупарев.
Във всеки епизод ще има различно предизвикателство, което отборите трябва да покрият. Отпада най-зле представилият се от по-слабия за епизода отбор.
За разлика от другите кулинарни състезания, тук всичко се случва в истинска кухня, в истински ресторант и пред истински гости.
Двете кухни са построени според насоките на шеф Ангелов и в тях възможност да се развихрят ще имат професионални готвачи с кариера у нас, и в чужбина.
Залогът в състезанието е голям. Аз всъщност си избирам нов готвач, така че за мен е важно не само готварските му умения, но и издръжливостта на характера, способността за самоконтрол и за работа в екип“, разказа шеф Ангелов по време на представяне на предаването пред журналисти.
„Лигавщини кухнята не търпи“, добави той.
Секунда след това той се върна в кухнята, за да довърши менюто, което ще приготвят и участниците.
Както повеляват съвременните тенденции в рестoрантьорския бизнес, няма преграда между кухнята и ресторанта и на Hell’s Kitchen.
Имахме възможност да наблюдаваме последните приготовления по менюто, което включваше миди Сен-Жак, телешко филе, сьомга и нежни бухтички за десерт (обещаваме да дадем подробни рецепти за всички по-нататък).
Както можеше да се очаква, всичко беше изумително вкусно и приготвено с много внимание. Дали обаче участниците в предаването ще успеят да се справят така добре, ще разберем на 27 февруари от 21 часа по Нова.
Имаше и крясъци, но не по готвачите, които се движеха в абсолютна хармония между различните станции в кухнята. За какво става дума, вижте в интервюто, което шеф Виктор Ангелов даде специално за Edna.bg:
Нашият редактор Велина Томова издава подробности от кухнята на Hell's Kitchen Bulgaria 😍😍😍 Вижте какво разказа шеф Виктор Ангелов за готвенето, мъжете и жените, специално за Edna.bg ❤️❤️❤️
Публикувахте от Edna.bg в 19 февруари 2018 г.
Още ТВ лица
- Избираме любимите си ТВ актриси. Коя ли ще победи?
- 25 години по-късно: Как изглеждат актьорите от "Доктор Куин Лечителката"
- Деси Банова се завръща в ефир, но в съвсем ново амплоа