Ани Салич: Трябваше да реша дали да приключа с кариерата си

„Аз съм израснала в Благоевград, дошла съм в София и съм живяла на квартира. Имала съм моите мечти и трудности", казва водещата.

Салич трупа опита си най-вече на терен, признава, че се сблъсква с различни съдби и истории. Една от тях я отвежда в ромската махала на Казанлък. „Там имаше деца с онези коремчета, които по-късно видях в Африка. В един от блоковете на петия етаж имаше кон, на седмия в един хол беше запален огън, но това е опит, това е истинският живот”, допълва тя.

Водещата попада в NOVA още в първите години на прохождащата телевизия, но скоро след това напуска. Завръща се отново през 2014г.

„Идването ми NOVA беше емоционално, интуитивно и непланирано. Трябваше да реша дали да приключа с телевизионната си кариера или да продължа.”

Ани Салич разказва за баланса между работа и семейство. „Миговете с децата ми бяха откраднати. Почивките бяха съчетани с работа”, добавя тя.

„Надявам се те да го разбират и след време да не ме обвинят, че съм пренебрегнала тях за сметка на телевизията, защото истината е, че аз не съм била на нито една родителска среща. Или ако съм била не са били повече от 2 или 3, за всичките тези години. Просто те бяха или в 13, 16 или в 17, а аз винаги бях на работа”, казва Салич.

Новите епизоди на подкаста „30 години NOVA” следете всеки вторник и четвъртък в YouTube канала „Публицистиката на NOVA” и VBOX7.


 

Още епизоди на подкаста „30 години NOVA”: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти