8 лесни упражнения, които можете да правите от офис стола ви

Сигурно вече сами сте се убедили, че може да се окаже предизвикателство това да вместите посещенията във фитнеса в натоварения ви график. Ако ви е трудно да намерите време за по-дълга тренировка, може вместо това да опитате да правите кратки упражнения през целия ден.

Все пак при тренировките не са толкова важни сложността и интензивността на упражненията, а постоянството. Дори отделянето на 5 до 10 минути в упражнения на офис стола ви може да стимулира притока на кръв и да ви помогне да преодолеете проблемите, свързани със застояването на едно място.

Нямате нужда от сак, пълен с дъмбели или от бягаща пътека, за да направите една добра тренировка. По-долу сме подготвили списък от 8 офис упражнения, които можете да опитате от офис стола ви. Можете да ги пробвате дори докато вършите ежедневните си работни задачи.

Не се притеснявайте какво ще си помислят колегите за вас, когато ви видят как се разтягате и въртите на стола си. Спокойно им споделете защо го правите и току-виж сте запалили още някой по офис упражненията. 

Вижте идеите ни за лесна офис тренировка в галерията:

8 упражнения, които да правите от офис стола

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти