Как да спечелиш свекървата на своя страна

Как се печели битката със свекървата

В живота на всяка жена често се води тиха студена война със свекървата. Дали от силна обич или от чувство за притежание майките често обсебват своите синове или скришно дават ясен знак на съпругите, че винаги ще бъдат на второ място.

Според експертът в отношенията Наталия Кобилкина, по-популярна във виртуалното пространство като д-р Ко, има няколко правила, които могат да помогнат на всяка жена да се справи със своята свекърва. На първо място стоят любовта и уважението. Без тази основа никога няма да бъде намерен общ език и разбирателство.

Д-р Ко съветва съпругите не просто да не влизат в директни сблъсъци със свекървите, но и активно да изразяват своето уважение чрез подаръци и комплименти. Паралелно с това обаче те трябва да заявят и ясна дистанция. Свекървата трябва много добре да знае кога може да дойде на гости и кога моментът не е подходящ.

Според Кобилкина съпругата трябва да създаде това правило чрез откровен разговор със своя съпруг, който след това да обясни ситуацията на своята майка. Всякакви опити за директно поставяне на условия към свекървата по-скоро ще доведат до проблеми. А какви са останалите съвети на Д-р Ко, вижте във видеото.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти