Чували ли сте за процедурата, наречена уголемяване на G-точка?

Точно когато си мислим, че вече знаем всичко за секса, изниква нещо ново, което ни кара да възкликнем. Именно това се случи с нас наскоро, когато разбрахме за последното развитие, което пресича света на козметичните процедури и този на сексуалните отношения. Тук нямаме предвид нещо, което би подобрило външния ни вид, а нещо много по-добро - нещо, което директно би вдигнало настроението ни чрез много по-голямо удоволствие от секса. 

►Лабиопластика: Защо все повече жени я искат?

Чували ли сте за процедурата, наречена уголемяване на G-точка? Доскоро и ние бяхме непросветени за нея. Днес обаче сме тук, за да отговорим на всичките ви въпроси и да ви обясним какво точно се крие зад това странно наименование, което се среща все по-често в списъка с услуги на медицинските и естетични центрове.

Кои 5 трика гарантират разтърсващ женски оргазъм

Какво е уголемяване на G-точката?

Уголемяването на G-точката (нарича се още G-shot), представлява нехирургично, просто, прилагано от лекар лечение, което може да създаде повече пълнота на точката G (точка на Графенбург), така че да можете да изпитате по-дълбок и по-интензивен оргазъм по време на секс с партньор или мастурбиране. Процедурата включва повишаване на чувствителността и размера на G-точката.

Процедурата е подходяща за жени, при които G-точката е по-трудна за установяване и стимулиране и съответно достигат по-рядко до оргазъм.

оргазъм
Снимка: iStock

Какво е G-точката и как да я намерим?

Вероятно вече сте наясно, но все пак ще ви обясним подробно. G-точката е област с формата на бобово зърно в предната част на вагината, която е кръстена на д-р Ърнест Графенберг. Тъканта е по-чувствителна на допир и може би малко по-удебелена. Според жените това е ерогенна зона, която при стимулиране може да доведе до силни оргазми, интензивна сексуална възбуда и женска еякулация. Размерът и местоположението ѝ варират при различните жени. Обикновено се намира на 2,5 до 7,6 cm нагоре по предната вагинална стена.

Точката G често се счита за част от уретрата. Тя е много чувствителна, тъй като е съставена от нервна тъкан. За да разберете къде може да е вашата, поставете дясната си ръка върху пикочния мехур точно над костта, а с лявата си ръка, използвайки два пръста, докоснете горната част на вагината. Най-чувствителната зона, в която натискате между двете ръце, е типичното местоположение на G-точката.

G точка
Снимка: Unsplash

Как работи уголемяването на G-точката?

‍Уголемяването на точка G или G-Shot е безболезнена процедура, която се извършва в клиниката от специализиран лекар. Процедурата започва с локализиране на G-точката с помощта на проба, предназначена изрично за измерване. След това хирургът инжектира локална анестезия в областта, където е забелязана G-точката. След като упойката подейства, се инжектира хиалурон в G-точката. Това я прави по-лесна за стимулиране, което води до по-голямо сeксyaлно удоволствие. 

Нивото на болка по време на процедурата е ниско, тъй като на мястото за манипулация се поставя местна анестезия за обезболяване. Общата ѝ продължителност варира между 20 и 40 минути. Няма престой в клиниката, но след процедурата ще ви поставят вагинален тампон за период от 4 до 6 часа.

Ще трябва да почакате съвсем малко преди да пробвате "новата" си G-точка - сексуалните контакти може да бъдат възстановени след 24 часа. След процедурата е препоръчително да се избягва къпане в басейн, използване на сауна, посещаване на фитнес, както и упражняване на спортове като колоездене и конна езда.

Продължителността на резултатите от процедурата зависи от индивидуалните физиологични особености на пациента, но обикновено варира между 4 и 6 месеца.

Дами, проблемът не е, че симулирате оргазъм, а представата ни за сексуално удоволствие

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти