Трябва ли любовта да се демонстрира на публични места

„Все повече започнахме да забелязваме любовни демонстрации на публични места и вече не са характерни само за тийнейджърите.

Дори известни личности като Барак и Мишел Обама правят видна своята любов, а романтичните филми, които гледаме само ни подтикват да бъдем по-разкрепостени, но не всички могат да приемат тази показност.”, каза Милена Родригес, консултантът по успешни връзки.

[block]product[/block]

„Това, което са открили психолозите е, че до определена степен тази проява на публично място се отразява положително на нашата психика и физика. Но говорим за показност на обич, а не на страстни целувки и опипване по дупето.

Когато става въпрос за Фейсбук демонстрация, учените са решили да направят три фалшиви профила.

Първият – с обща снимка на двойка, вторият – с много общи снимки на двойката и горещи любовни излияния по Фейсбук стените и третият със снимка само на единия човек, но с отбелязано семейно положение.

И ето до какво заключение стигат – тези с общите снимки са много по-щастливи, но не са никак симпатични за околните и изглеждат неестествени в любовта си.”, разказва ни Милена.

Милена ни сподели причините, поради които се проявява такава публична демонстрация на любов.

Едната е чист ексхибиционизъм, просто на двойката им харесва другите да ги гледат докато страстно се опипват, а другата причина е най-естествената, двойката просто е лудо влюбена и не се интересува от това, което се случва около нея.

За още интересни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти