Сродни души ли сме, ако имаме бенки на едно и също място?

Сродни души ли сме, ако имаме бенки на едно и също място?
Снимка: iStock

Много хора вярват, че някои белези по рождение имат своето духовно значение. Например, рождените белези могат да се появят на места по тялото, където някой е бил наранен или белязан в минал живот, те могат да имат символичнозначение или могат да бъдат оформени като животни или други предмети, които показват нещо за кармични предизвикателства в този живот. Когато споделяте подобен или идентичен родилен белег с някой друг обаче, това може да е индикация, че животът или душите ви са свързани по някакъв начин.

В търсене на спиритуалната истина, ето на какво попаднахме от Edna.bg:

Може да сте имали минал живот заедно

В своето изследване на прераждането, д-р Иън Стивънсън идентифицира родилни белези, свързани със събития от минали животи на много от неговите субекти. Така че, когато двама души, които са тясно свързани в този живот, споделят идентични или много сходни белези по рождение, това може да е индикация, че сте били заедно в предишен живот по някакъв начин. Това не означава непременно, че сте „сродни души“ или романтични партньори през целия живот, но не е необичайно хората в една и съща група души (групи души, които често споделят въплъщения и остават заедно в духовния свят) да се появяват в животите на другия многократно и белегът по рождение може да ви сигнализира, че другият човек е играл значителна роля в миналите ви животи и ще играе и в този живот.

Може да споделяте общ духовен път

Тук вече става сериозно. Ако рождените белези имат подобна уникална форма и/или цвят, това може да означава, че споделяте духовни характеристики или може да вървите по подобен духовен път. Разпознаването на съвпадащите родилни белези ви позволява да намерите система за подкрепа – някой, който ще разбере и подобри вашето земно пътуване.

любов
Снимка: iStock

А може наистина да сте сродни души...

Хората с точно съвпадащи белези по рождение (размер, форма, цвят, местоположение) могат да имат специална връзка през живота си. Например, и двамата може да имате родилни белези във формата на сърце или диамант на едно и също място по тялото си или може да имате съвпадащ белег по рождение над сърдечната чакра. Сродната душа е някой, който се въплъщава с вас живот след живот и играе важна роля във всеки живот. Докато повечето хора смятат връзките със сродни души за романтични партньорства, това не винаги е така (въпреки че доста често е така). Сродната душа може да дойде и като родител, дете, брат или сестра или най-добър приятел. Без значение каква форма приема връзката в живота ви обаче, това е душата, която идва с вас във времето и пространството, за да ви предизвика и да ви помогне да израснете.

Но все пак... може да е и по други причини

Има толкова много теории и суеверия за белези по рождение, всички с малко подкрепящи доказателства, освен истории, които хората споделят, и идеи, които измислят. Съвпадащи или подобни белези по рождение могат също да означават:

  • Вие сте били от същото кралско потекло в минали животи.
  • И двамата сте били смъртоносно ранени на едно и също място от подобно оръжие.
  • Споделяте едни и същи ангели пазители или духовни водачи, които са ви дали „целувка“ преди да се родите, за да ви маркират и да ви помогнат да се разпознаете.
  • Вашите духовни пътувания някак си са преплетени в този живот.
  • Споделяте сходни черти или житейски пътища, като например да се борите с изобилието, да сте изключително креативни или да имате дълбоко състрадание към децата.
  • Това е пълно съвпадение и не означава нищо.

А вие имате ли човек, с който споделяте родилно петно, бенка или друго на едно и също място?

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Сродни души ли сме, ако имаме бенки на едно и също място?

За душата...

Под завивките

Сродни души ли сме, ако имаме бенки на едно и също място?

Много хора вярват, че някои белези по рождение имат своето духовно значение. Например, рождените ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти