Мисията е възможна: Как да се отдадем на телефонен секс, без да се чувстваме неудобно

Изглежда отдавна са отминали дните на изпращане на еротични писма по пощата само за да пристигнат до влюбените седмици по-късно, след като горещината на момента е отминала. В днешно време, ако сте далеч от партньора си и се чувствате много секси, сексът по телефона е тук, за да спаси положението. Но как се справяте с него, без да се чувствате неловко? 

Имаме някои съвети за вас, момичета!

9 ползи от правенето на секс всеки ден

Ако сте любопитни как да правите телефонен секс, как да започнете телефонен секс, съвети за телефонен секс или как да се чувствате по-малко неудобно и по-уверени, докато натискате изпращане на онзи палав текст, който ви се върти в главата, сте попаднали на правилното място.

Скролвайте смело за най-добрите съвети от експертите по темата!

5 "мързеливи", но супер възбуждащи секс пози

Как да започнете секс по телефона с партньора си?

Идеята за секс по телефона може да е секси за вас. Но понякога може да е трудно да разберете как да започнете секс по телефона, особено ако го чувствате извън вашата конфортна зона. Но с няколко прости съвета ще започнете да изпращате секс съобщения за нула време, нешо повече – ще ви хареса.

Запознайте се с експертите:

Холи Ууд е секс терапевт, сертифициран от AASECT, клиничен сексолог и изследовател на секса с дългогодишен опит като секс педагог. 

Д-р Тара Фулъртън е базиран в Лос Анджелис треньор по секс и взаимоотношения, професор по сексуална и релационна комуникация в Калифорнийския държавен университет Фулъртън и сред най-популярните сексуални преподаватели в TikTok

Винаги е изключително важно да сте сигурни, че никой не прави нещо, което не му харесва или се чувства некомфортно. Ето защо винаги трябва първо да се посъветвате с партньора си за това и да постигнете съгласие, вместо да се гмуркате с главата напред при следващото си телефонно обаждане.

Започнете с подсказващи текстове

Преди да се впуснете в изпращането на палава снимка, може да бъде много полезно да прецените интереса с няколко флиртуващи или намекащи съобщения. Ако отговорът е положителен, можете постепенно да нажежите нещата.

График на времето

Ако вашият партньор се интересува, може да бъде полезно (и също толкова секси) да насрочите време, което е добро и за двама ви, за да правите секс по телефона. „Добро време, което препоръчвам да си отделите е 15-30 минути", казва д-р Тара. "Ако дължината е твърде малка, може да не е достатъчна за изграждане на правилното настроение; докато ако е твърде дълго, ще се почувствате като на забавен каданс."

6 златни съвета за правене на секс по време на менструация

Комуникирайте намеренията си

„Очертайте очакванията си“, препоръчва Ууд. „Искате ли да споделите нови фантазии с партньора си? Искате ли да ги водите през това? Искате ли да го чуете да стенпо телефона?“ „Когато въвеждате нови неща в сексуалната си сфера, може да е добра идея да сте ясни и да предоставите някои примери, така че партньорът ви да знае какво точно предлагате“, добавя Ууд.

Как да правите секс по телефона, без да се чувствате неловко?

Ако се впуснете в телефонен секс с мисълта, че ще се почувствате неудобно, шансовете са, че ще бъде така най-вероятно. Но с тези прости, положителни съвети от д-р Тара и Ууд можете да преминете от неудобството към увереността за нула време.

Подгответе обстановката

Никой не иска да бъде прекъсван или подслушван, докато прави секс по телефона. Ако се притеснявате за това, няма да се чувствате уверени. „От съществено значение е да създадете комфортна среда за себе си. Намерете лично пространство, където няма да бъдете прекъсвани или подслушвани“, предлага Ууд. "Това може да е вашата спалня или всяко място, където се чувствате спокойни и сигурни. Намалете светлините, може би запалете свещ или две - всичко, което ви помага да се чувствате спокойни и в настроение."

Ето кои са 4-те причини, поради които хората не искат да правят секс

Отпуснете се и бъдете себе си

Не забравяйте, че сексът по телефона е по взаимно съгласие и споделено изживяване. Отпуснете се, бъдете себе си и насърчете партньора си да направи същото.

Започнете бавно

„Започнете с нежен и дразнещ език“, казва Ууд. „Постепенно ескалиране на интензивността, за да могат и двамата партньори да се чувстват по-комфортно.“

Отключете въображението

Не забравяйте, че сексът по телефона (и всеки секс, всъщност) може да стане още по-добър, когато използвате въображението си. „Започнете разговора с нещо леко и постепенно го насочете към по-чувствени теми“, обяснява Ууд. „Споделете какво мислите, чувствате и какво бихте искали да направите, ако бяхте заедно. Бъдете описателни – колкото повече подробности, толкова по-добре. Опишете как се докосвате, как си представяте, че докосвате партньора си и как се чувствате от това.“

Видовете секс, които трябва да опитате преди брака

Четете еротика

„Можете също така да практикувате да четете еротика, за да се чувствате по-уверени в мръсните приказки“, казва д-р Тара. „И не забравяйте да се съсредоточите върху удоволствието си, защото когато си прекарвате приятно, изражението ви говори само за себе си.“

Слушайте

Според Ууд значителна част от телефонния секс е да слушаш партньора си. „Обърнете внимание на дишането им, стенанията и думите, които използва. Това ще ви даде подсказки какво му харесва и от какво може да иска повече. Отговаряйте на сигналите му със собствените си звуци и думи. Това движение напред-назад, тази обратна връзка е огромна част от интимната връзка, която постигате заедно.“

Не забравяйте, че неудобството е нормално

Що се отнася до секса по телефона, съвсем естествено е първоначално да се почувствате малко неудобно или стеснително. Ако се спънете в думите си или се почувствате объркани, всичко е наред: това е част от това да си човек в сексуални ситуации. Както Ууд препоръчва: „Винаги можете да кажете нещо като: „Малко съм нова в това, но наистина ми харесва“. Често само признаването на неудобството може да помогне да го разсеете." „Не забравяйте, че това е споделено преживяване и има шансове вашият партньор да се чувства по същия начин. Смеенето заедно във всеки неудобен момент може да помогне за облекчаване на напрежението.“

8 забавни секс истории, от които ще се изчервиш

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти