Какво трябва да знаят бъдещите булки, ако решат да отслабват преди сватбата

Какво трябва да знаят бъдещите булки, ако решат да отслабват преди сватбата
Снимка: netinfo

Всяка жена, на която ѝ предстои да стане мине под венчилото, иска да изглежда повече от зашеметяващо – да бъде най-красивата, най-нежната, стилна и желана булка на света.

Много често като част от приготовленията за сватбата се започва и стриктна отлсабваща диета.

Ако сте от дамите, които искат преди да облекат бялата рокля, най-накрая да се отърват от онези пет излишни килограма, тази статия е за вас.

Покрай организирането на цялата сватба, ще се сблъскате с високи нива на стрес.

Много жени си докарват силно главоболие, липса на сън и сериозна нервност, докато не се уверят, че всеки един детайл е точно по вкуса им.

С всичките проблеми около организацията на щастливото събитие е добре да си помислите дали наистина искате да се подложите и на диета, която допълнително ще усложни ситуацията.

Ако отговорът е положителен, значи ще трябва да вземете под внимание няколко неща.

Като начало – поставете си ясни цели – колко точно искате да отслабнете, колко време имате, за да го направите, можете ли да отделяте достатъчно време за спорт и т.н.

Важно е да си напомняте, че ще е добре да се сдобиете със сватбената си рокля, след като вече сте постигнали тялото, което желаете.

В противен случай ще се наложат редица корекции и не е изключено в следствие на тях роклята да измени кройката си и вече да не ви стои по същия начин, както в началото.

За да сте сигурно в добрите резултати от диетата си, е най-добре да се доверите на специалист в изготвянето на хранителен режим персонално за вас. Друг вариант е да си наемете личен треньор и да започнете редовни посещения на фитнес залата.

Няма как да очаквате да отслабнете здравословно, без да включите и физическа активност в ежедневието си.
Инструкторът ще ви състави  програма с упражнения, които ще са във ваша помощ и ще са съобразени със степента на физическа издръжливост и подготовка на тялото ви.

Той ще следи резултатите, които постигате и ако се наложи ще смени някое от упражненията.

Що се отнася до диетата, тя е добре да бъде определена от диетолог.

Доверете се на специалистите, заредете се с търпение, упорство и ентусиазъм и смело се захванете със спорт и диета, за да бъдете булката на мечтите си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти