Анджела след Big Brother: Не искам да имам деца в България!

Провокативната Анджела е гост в ексклузивния епизод на подкаста “Голямата сестра”, където говори за първи път за извънредното напускане от Къщата на Big Brother по медицински причини. Тя разкри всичко пред водещата Елена Сергова и дори загатна, че би участвала отново в култовото риалити.

Какво още обаче би показала Анджела? Анджела разказа пред Елена за един от най-забавните моменти, който е останал скрит за зрителите на Big Brother. Съквартирантите са имали забавно предизвикателство, в което е трябвало мъжете да имитират жените и обратното. Анджи разказва в “Голямата сестра” как Марио е трябвало да влезе в нейните обувки и да облече женски дрехи, а резултатът ще изненада мнозина.

Флиртът между поп-фолк дивата Атижа и агент Петър също беше тема на разговора между Анджела и Елена. Според провокативната съквартирантка агент “Енигма” не е на нивото на певицата. Защо Анджела би отказала да е в ролята на Петър и как тя би победила играта?

Анджела разказа и за собствения си любовен опит. Тя сподели, че като малка ѝ е внушавано, че не заслужава любов. Нейната приятелка обаче в момента ѝ е позволила да открие нови страни в себе си и да се научи да обича. Анджела разкри изненадващ факт за себе си. Тя е била много добра волейболистка и дори е тренирала като олимпийска надежда. Семейните ѝ проблеми са обаче в центъра на това пътят ѝ в спорта да стане труден.

В “Голямата сестра” тя споделя причината да спре да се развива в спорта. Защо Анджела не иска да има деца в България? Защо се е налагало да краде коли като малка? Какво крие тъмното ѝ минало? Каква беше причината Марио да в центъра на скандала между Георги и Анджела? Съжалява ли за нещо, което се е случило в Къщата тя? Защо Анджела не симпатизира на Кристи?

Гледайте епизодите на “Голямата сестра Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти