За Международния ден на кучето: Вкусни предложения с 25% отстъпка за вашия четириног приятел

Платена публикация

куче
Снимка: Envato

Знаете ли, че кучетата могат да надушат вашето настроение? Те не само разчитат човешките емоции, но според някои изследвания могат да открият и болести, които дори най-модерните медицински уреди трудно диагностицират. Със своите 300 милиона рецептори, кучетата са истински супергерои в света на обонянието. Това уникално качество ги прави не само верни приятели, но и жизненоважни помощници в медицината и при спасителни операции.

Не е изненада, че тези невероятни същества имат свой специален празник – Международен ден на кучето, който се чества всяка година на 26 август. Зад тази дата стои американската защитничка на животните Колийн Пейдж, която през 2004 г. създава този ден, за да почете кучетата и да насърчи осиновяването им. Тя избира 26 август, защото това е денят, в който нейното семейство осиновява първото си куче, когато е била дете. Целта ѝ е да се повиши информираността за броя на животните, които чакат да намерят своя дом, и да се насърчи отговорното стопанисване на домашни любимци.

Освен силно развито обоняние кучетата имат още едно незаменимо качество – разбират до 250 думи и жестове, което ги прави не само лоялни, но и изключително интелигентни спътници в живота. Не случайно ги наричаме „най-добър приятел на човека“.

За да зарадвате своите любимци по случай Международния ден на кучето, може да им поднесете нещо специално и вкусно. През периода от 26 август до 28 септември потребителите на приложението Lidl Plus могат да се възползват от 25% отстъпка на избрани кучешки храни.

куче
Снимка: Envato

В магазините на веригата ще откриете разнообразие от премиум храни, които не само ще задоволят вкусовите предпочитания на вашето куче, но са полезни и за здравето му. Серията продукти под бранда Orlando Pure Taste например са богати на животински протеини, които поддържат жизненото и физическо състояние на кучето. Съдържат таурин, който е от съществено значение за правилното функциониране на сърцето и зрението, пробиотична мая и цикория, полезни за здравата чревна флора, и лененото семе, което осигурява полиненаситени мастни киселини, допринасящи за здравето на кожата и козината.

Ако все още не сте използвали приложението Lidl Plus, сега е перфектният момент да го направите и да се възползвате от всички предимства, които то предлага. Вашият домашен любимец със сигурност ще оцени това!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти