Вкусно и бюджетно: Лек летен брънч за приятели

Платена публикация от Lidl

храна
Снимка: Envato

Всички обичаме протяжните летни дни - слънцето сякаш изпарява стреса от телата ни като капки летен дъжд върху нагорещен асфалт. Усещането за безгрижие събужда желанието за красиви и бавни преживявания - приятна музика край басейна, любима книжка, за която все не намираме време, свежи плодове, бълбукащи коктейли и бъбриви приятели. Всъщност книжката може да почака още малко, а за приятелите - да подготвим лек летен брънч. И това съвсем няма да ни наруши спокойствието, защото някой вече се е погрижил и за това. Трябва само да отскочим до най-близкия магазин на Lidl, където през юли има намаление до 50% на 50 любими продукта, и да си набавим всичко необходимо от списъка по-долу:

Багета по френска рецепта 300 г за 0,49 лв.

Нарязваме я на филийки, намазваме с крема сирене, слагаме чери доматче и стрък босилек

Пълнозърнести тортила питки 370 г за 1,99 лв.

Намазваме ги леко с доматена паста, поръсваме ги с настъргана моцарела (250 г за 4,49 лв.) и запичаме леко. Получава се чудесен и лесен вариант на хрупкава пица.

Баница със сирене 140 г за 0,84 лв.

Няколко баници нарязани красиво и аранжирани с различни видове чери домати се превръщат в изискани хапки за летния ви брънч.

Донат с лешници и бял шоколад 65 г за 0,99 лв.

Сладкото допълнение към менюто напълно подхожда на лепкавите летни следобеди. Може да добавите по желание и айс нектар, който да забъркате от нектар от ябълка - 5 в разфасовка от по 200 мл за 3,35 лв., и сладолед шоколадови криспи 120 мл за 1,49 лв.

Просеко различни видове - 75 мл за 11,99 лв.

Бъбривата напитка е идеалното допълнение към всяко лятно събиране. Леко и приятно на вкус просекото ще прибави още добро настроение във всяка компания.

Сладолед фуния ванилия - 120 мл за 0,75 лв.

С тази лятна вкусотия може да се запасите с повече бройки. Винаги е време за сладолед, така че категорично няма да сбъркате. Още повече, че Lidl предлага над 70 вида сладоледи от собствените марки Gelatelli, Bon Gelati и Ballino. Може да избирате дали да е да е на клечка, във фунийка, в бюджетна или бутикова кутия, в семейни пакети с индивидуално опаковани мини сладоледи, протеинови предложения или сорбе.

Всички летни актуални предложения на веригата можете да следите тук. Разгледайте и брошурата, в която със сигурност ще откриете още много достъпни и разнообразни предложения. А ако използвате и безплатното приложение Lidl Plus, може да спестите допълнително над 100 лв. на месец от общата стойност на пазаруването.

Празнувайте лятото всеки ден с вкусна и качествена храна на достъпна цена и в компанията на скъпи приятели!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти