Вече може да вземете Mastercard от EasyPay за всякакви покупки

Платена публикация

EasyPay предлага на клиентите си нова платежна карта със сметка (IBAN). Тя е с бранда Mastercard и има редица ключови предимства.

Едно от най-важните неща е, че няма месечна такса за поддръжка на картата и сметката, само еднократна такса от 5.90 лв. за издаването. Притежателите й могат да теглят безплатно неограничено на EasyPay банкомат, а също така да внасят до 5000 лв. на месец без такса.

Mastercard от EasyPay може да се получи за 5 минути в каса на компанията, като движенията по картата могат да се следят във Viber, ePay.bg и ePay Mobile. Плащанията на ПОС устройства в търговските обекти в България и чужбина и в интернет са без такса.

Подобно на дебитните карти, и Mastercard от EasyPay се зарежда чрез превод на заплата или друг вид доходи. Може да се използва за всякакви покупки онлайн и на ПОС терминали, в България и чужбина – пазаруване на стоки, резервации на хотели, покупка на самолетни билети и др.

Това е втората карта за платежния оператор, като първата – EasyPay карта, вече има над 300 000 потребители за четири години.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти