Съвременно пътуване в Африка - лятната колекция на чанти CARPISA

Платена публикация

Съвременно пътуване в Африка - лятната колекция на чанти CARPISA
Снимка: netinfo

Лятната колекция на Carpisa представлява съвремнно пътуване из Африка с нейните многобройни нюанси: през Сахара до морския бряг, прекосявайки дивата природа, срещайки горди народи и попивайки цветовете и магичната атмосфера, пресъздадени по един летен, свеж и модерен начин. Колекцията включва многофункционални и леки модели, подходящи както за града, така и за лятната отпуска: от раници до пазарски торби, чанти и клъчове. Многоцветните и забавни детайли са вдъхновени и от декорациите на африканската традиция, от цветовете на пазарите в градове като Лагос и крайбрежието на Конго.

Снимка: netinfo

 Африка означава и животни: крокодили, щрауси и питони с тропическите им окраски се предлагат както в дизайнерски цветове, така и в естествените им нюанси

Снимка: netinfo

Сребърните и златните ефекти също се отличават тук: златистите са цветовете на земята, изгорена от жестокото слънце на Савана, а сребристото е блестящият воал на вълните на двата океана, които се срещат в Южна Африка

Снимка: netinfo

Африка означава също майсторство и сръчност. Уменията на местните жените са вдъхновение за мотиви на шевици и плетки, които за въплатени в моделите на колекцията.

Снимка: netinfo

Тя е и синоним на елегантността, с която много етнически групи украсяват тялото си, затова някои модели са вдъхновени от огърлиците на племето Masai. Други пък са взети от малките рибарски селища в Индийския океан, от сърфистите в Кейптаун, от тропическите острови, или от цветните пластмасови кошници, в които слагат плодовете на пазарите.

Снимка: netinfo

Специална  изненада ,  5 % отстъпка  за всички клиенти  посетили магазините ни в:

– The Mall, бул. „Цариградско шосе“ 115 
– Serdika Center бул. „Ситняково“ 48

Ето и специалния ни промо код:

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти