Социална кауза вдъхновява DARA този Великден

Платена публикация

дара
Снимка: Kaufland

Изпълнителката ще празнува Великден в родния си град Варна

Ексцентричната изпълнителка DARA се оказа истински традиционалист по отношение на българските празници и обичаи. Така е и с предстоящия Великден, за който звездата разказа малко повече пред екипа ни, който - признаваме си, се оказа доста изненадан. Още от дете, талантливата варненка се включва в подготовката за трапезата на празника, а най-топлият ѝ детски спомен си остава вълнението от боядисването на яйцата и борбата с нейния брат кое яйце ще се окаже борецът.

От едно нещо не сме изненадани – яйцата, които боядисва DARA, винаги са пъстри и наситени с ярки цветове, каквато е и нейната магнетична същност. През годините музикалната звезда опитва и по-естествени материали за боядисването като куркума и цвекло.

И до днес обаче поп идолът не може да скрие вълнението си от миризмата на тъкмо изпечен сладък козунак. Тази година още по-щастлива я прави възможността да бъде част от благотворителна кампания „козунаци с кауза“. Тя се осъществява съвместно с най-голямата търговска верига в България - Kaufland и е в подкрепа на отлични ученици и студенти без родители. В поредица от рекламни кампании изпълнителката призовава нейните почитатели да закупят определен вид козунак, а търговската верига от своя страна ще дари за всеки продаден продукт определена сума. Средствата ще помогнат на много млади хора да продължат образованието си.

дара
Снимка: Kaufland

Проектът вдъхновява DARA, защото чрез творчеството си и ролята на артист има шанса не само да забавлява хората, но и да помага на онези, нуждаещи се от подкрепа. „Партньорството ми с Kaufland не е просто проект или работен ангажимент, а мисия, в която вярвам!“, обобщава новата си социална инициатива тя.

За DARA Великден е време за близките, време за размисъл, време за смирение. Изпълнителната признава, че за празника винаги се прибира в родния ѝ град – Варна, както ще направи и тази година, за да прекара повече времето със семейството и приятелите си. „Когато се прибера вкъщи, се наслаждавам на морето, разхождам се по красивите улици с вече разцъфнали дръвчета и се изключвам от работните ангажименти.“, споделя поп идолът.

Изпълнителката на мегахита „Родена такава“ не се притеснява да похапне козунак за празника, но за да запази перфектната си фигура, ще се ограничи до 1-2 парчета и то само „козунаци с кауза“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол