С какво да носите шапки с козирка?

Платена публикация

шапка
Снимка: modivo.bg

Шапките с козирка са не само практичен аксесоар, който предпазва от слънцето през лятото, но и моден елемент, който може да допълни и разнообрази всяка визия. Този вид шапки са популярни както сред мъжете, така и сред жените, и могат да се съчетават с различни стилове на обличане.

Някои от най-отличителните модели за мъже може да разгледате тук:https://modivo.bg/c/muzhe/aksesoari/shapki-shalove-rukavitsi/shapki-i-bombeta/shapki-s-kozirka

Въпросът е как да ги носите, за да изглеждате модерно и стилно, и в каква стилистика визии биха стояли най-добре.

Небрежна (кежуал) визия

Шапки и бомбета MODIVO са идеални за постигането на една от най-популярните комбинации, а именно небрежния кежуал стил. Тук свободата е голяма, а удобството – приоритет. Можете да носите шапка с козирка с дънки или къси панталони, тениска и маратонки. Такава визия е идеална за разходка в парка, неформални срещи или спортни активности. Ако искате да добавите доза оригиналност, заложете на шапка с интересен принт или ярък цвят.

Спортен стил

Шапките с козирка са неизменна част от спортния стил. Те се съчетават отлично с анцузи, спортни клинове и тренировъчни обувки. Независимо дали правите упражнения във фитнеса, бягате в парка или просто обичате спортната визия в ежедневието си, шапката с козирка е чудесен завършек на подобен тип аутфит. Изберете шапка от дишащи материали, която ще ви осигури комфорт по време на физическата активност.

Лятна визия

През летните месеци шапките с козирка са не само стилен, но и практичен аксесоар, който предпазва от слънцето. Можете да ги носите с леки рокли, къси панталони и ефирни топове. Летният аутфит може да бъде завършен със сандали или удобни маратонки. За съвършено плажно облекло комбинирайте шапката с бански и туника.

Градски шик

Шапките с козирка могат да бъдат и част от по-елегантни и стилни визии. В комбинация с класически тренчкот, елегантни панталони и обувки на платформа, те могат да придадат на вашия аутфит нотка на градски шик. Изберете шапка в неутрален цвят или с изчистен дизайн, за да подчертаете елегантността на визията. Този стил е подходящ както за разходка из града, така и за бизнес срещи.

Улична (стрийт) мода

Шапките с козирка са важен елемент и от т.нар. “улична мода”. При този стил може да експериментирате с различни материи, цветове и дизайни. Комбинирайте шапката с широки дънки, големи суичъри и обемни маратонки. Добавете няколко аксесоара като големи очила и раница, за да завършите визията си. Комбинацията е идеална за фестивали, концерти или просто за ежедневието, ако обичате да привличате внимание с оригинален стил.

Шапките с козирка са многофункционален аксесоар, който може да бъде носен по различни начини в зависимост от вашия стил и поводи. Те ще ви помогнат да изглеждате модерно и стилно. Експериментирайте с различни комбинации и открийте как този аксесоар може да допълни вашия гардероб по най-добрия начин, дори и ако не попада в обичайната ви стилистика. Ще останете приятно изненадани и ще откриете нови начини да постигнете забележителни модни резултати.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти