Пътешествие с усмивка в света на модерната търговия

Платена публикация

Lilly
Снимка: Lilly

Мениджърската стажантска програма на „Лили Дрогерие“ набира студенти и наскоро завършили.

„За нас това бе безценен урок, който успя да ни ориентира и да осъзнаем какви са нашите умения, възможности, интереси и силни страни. Даде ни реална представа за естеството на работата и отговори на безброй въпроси, пред които се изправя всеки с желание да започне своя път в корпоративния свят на професионалистите. Вече като част от екипа на търговския отдел на „Лили Дрогерие“ зная, че мечтите се сбъдват – стига да го искаш достатъчно, да си готов да се отдадеш на работата си и да си подготвиш CV-то, за да кандидатстваш при нас. Суперско е да си активен и мотивиран, а още по-суперско е това да бъде оценено и насърчавано.” Това споделя Вероника, която успешно завършва Мениджърска програма за млади таланти 2023 на „Лили Дрогерие“ и вече е част от екипа на търговска верига с над 100 магазина в цялата страна.

За втора поредна година „Лили Дрогерие“ очаква с ведра усмивка, подкрепа и разбиране студентите последна година и наскоро дипломиралите се в Мениджърска програма за млади таланти 2024, която се провежда в гр. София. Условията за участие и формата за кандидатстване са изложени тук Заявки могат да бъдат изпращани до 15.06.2024 г.

Защо да се включиш? Ето преките впечатления на Илияна:

„Желанието, което ме накара да кандидатствам за Мениджърската програма на „Лили“, e именно възможността да се докосна до една голяма компания, ориентирана към даване на знания и умения на младите хора. Несъмнено за себе си направих правилния избор със започването на стажа. От своя страна, това ме направи още по-благодарна, щастлива и оценена предвид предложението да продължа работа в компанията и след стажантския период. Тази програма е преживяване, което ще остави незабравим отпечатък у мен.“

Целта на стажа е да срещне теорията с практиката и да осигури здравословна бизнес среда за професионален старт. Той предвижда 6-месечен стаж с трудов договор и конкурентно месечно възнаграждение, както и възможност за постоянна позиция след успешното му завършване.

Програмата е начало на същинска кариера за Теодосия, която споделя:

„Мениджърската програма на Лили Дрогерие е вълнуваща и обхваща множество аспекти от дейността на компанията. Тя е ценен ориентир за бъдещото кариерно развитие. За мен беше интересно да се впусна в света на дрогерийния бизнес и да се срещна с професионалисти от сферата, които искат да предадат своите знания и умения. Благодарение на тях днес прилагам всичко научено в „Лили Дрогерие“ на позиция „координатор“ в оперативен отдел. Работата е интересна, защото ми предоставя нови предизвикателства всеки ден.”

Стажантите имат шанса да работят в доказан и утвърден екип с богат опит в сферата на търговията. За тях ще е особено ценно, че ще опознаят в подробности бизнес културата на работа в „Лили Дрогерие“.

Катерина също си спомня за стажа си с позитивна емоция:

„Миналата година се впуснах в приключението на „Лили Дрогерие“, наречено ,,Мениджърска програма‘‘. Днес съм част от голямото семейство на „Лили“ и смело мога да твърдя, че се чувствам удовлетворена. Заобиколена съм от изключителни хора, от които всеки ден придобивам нови умения. Програмата е изключително динамична, преминах през всяко едно звено на компанията и успях да извлека много полезни знания за развитие. След завършването ѝ продължих в отдел ,,Планиране и снабдяване‘‘, където всеки ден се предизвиквам и надграждам себе си. Смея да твърдя, че намерих своето място, чувствам се чудесно и съм много доволна от екипа, към който се присъединих. Ако и ти искаш да попиеш знания и опит, придружени с много зареждащи емоции, не се колебай, а кандидатствай при нас, за да усетиш тръпката и да бъдеш част от „Лили“.

Модерната търговия е динамично развиваща се сфера, в която се ценят широк спектър от професионални и личности умения и където може да се научи много, включително и за себе си, както твърди Десислава, също преминала през стажа през 2023 г.:

„Мениджърската програма не само ми позволи да вникна в работния процес на една голяма компания, а да опозная и себе си. Даде ми възможност да развия свои качества, за които дори и не подозирах. Научих се на отговорност и работна дисциплина. Но освен работа, по време на програмата имаше и много забавни моменти. Запознах се с чудесни хора и осъзнах колко е важно човек да умее да комуникира с другите. Благодарна съм, че от една билборд реклама, която видях на улицата съвсем случайно, успях да стана част от семейството на „Лили Дрогерие“.

„Лили Дрогерие“ оперира у нас от началото на 2010 година. За 14 години тя се превърна в една от най-разпознаваемите търговски вериги за козметика и битова химия. Представена е широко в Сърбия и работи успешно и в съседна Гърция

Lilly
Снимка: Lilly

.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти