Победи жегата и управлявай светлината с щори VELUX!

Платена публикация

velux
Снимка: VELUX

В днешния постоянно променящ се климат, поддържането на уютна атмосфера у дома е от изключително значение. С нарастващите температури и непредсказуемите метеорологични промени, намирането на начини за борба с горещината, от една страна, и контрол на светлината, от друга, става задължително за всяко домакинство.

velux
Снимка: VELUX

Значението на топлинната защита за повишаване на комфорта на живот не бива да бъде пренебрегвано в никакъв случай, особено когато става въпрос за живот под покрива. VELUX има решение: с външни сенници VELUX можеш ефективно да намалиш вътрешната температура през лятото с до 5.2 °C*. Те служат като щит срещу жаркото слънце, като блокират входящата топлина, а същевременно позволяват достъпа на естествена светлина – идеално решение за всяка стая, която се използва през деня за работа, игра или учене. Изработени са от издръжлив и устойчив на вятър материал, намаляват шума от дъжд и осигуряват спокойствие и комфорт у дома през всички сезони.

velux
Снимка: VELUX

Но това не е всичко – за управление на светлината също има универсално решение и това са вътрешните затъмнителни щори VELUX. Предлагани в различни стилове и цветове, тези щори позволяват да затъмниш или напълно да блокираш светлината по всяко време на деня, за да си осигуриш перфектната атмосфера за спокоен сън или уютна филмова вечер.

И сега най-добрата новина: Като комбинираш външни сенници с ръчно управление и вътрешни затъмнителни щори с ръчно управление в готов комплект, имаш пълен контрол над светлината, гледката и температурата. С това решение се възползваш максимално от предимствата на твоя покривен прозорец и живота в мансарда и осезаемо повишаваш качеството си на живот. Можеш лесно да адаптираш вътрешния климат към нуждите на твоето домакинство във всеки момент, било то за да създадеш уютно убежище в слънчеви дни, или да осигуриш дискретност и спокойствие през нощта.

velux
Снимка: VELUX

С изгодните пакетни предложения на ръчни външни сенници и ръчни вътрешни затъмнителни щори, сега е перфектното време да инвестираш в комфорта на твоя дом. Независимо дали искаш да ги закупиш от нашите доверени дистрибутори на живо, или предпочиташ удобството на онлайн пазаруването, ще се възхитиш от промяната в любимото си кътче веднага и ще можеш да му се наслаждаваш при всякакви метеорологични условия. И още нещо – ръчните външни сенници и ръчните вътрешни щори се монтират изключително лесно от вътрешността на стаята.

Не прави компромис с комфорта или стила си – избери комплекти щора и сенник от VELUX и трансформирай жилищното си пространство още днес!

За повече информация и за покупка, посети най-близкия до теб дистрибутор на продукти VELUX или разгледай нашия асортимент онлайн.

* Данни от симулирана южно ориентирана стая с два броя от най-продавания модел покривен прозорец VELUX GLL 61, размер MK06 (780 x 1178 мм), юли-август 2023 г., за гр. София. Базирани на проучване на VELUX от 2023 г. за въздействието на аксесоарите през лятото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти