Пижамено парти с приятелки в стил „Емили в Париж”

Платена публикация

лидл
Снимка: Envato

Има нещо много искрено и дори магично в момичешките вечери с преспиване – смехът, споделените тайни и онези безкрайни разговори, които продължават до малките часове на нощта. Ако все още не сте си подарявали подобно преживяване, може би точно сега е моментът. И какво ще кажете за пижамено парти с доза френски шик? Вдъхновени от стила на героините в сериала „Емили в Париж", ще ви покажем как да организирате незабравима вечер с приятелки, пълна с елегантност, мода и френски чар.

Дрескод: Само по пижами!

За да се почувствате като истински парижанки, изберете подходящите пижами! Може да са от леки сатенени материи, дантела и пастелни цветове – точно като гардероба на Емили, главната героиня в хитовия сериал. Ако пък предпочитате меките и естествени материи, Lidl предлага разнообразие от модерни и комфортни модели на много достъпна цена, които ще ви накарат да се почувствате специални и стилни. Пижамите „Emily in Paris”, които може да намерите от 16 до 22 септември във всички магазини на веригата, са от 100% памук. Предлагат се в два цвята - бял и розов, на цена от 19,99 лв. за комплект.

Освен комфортът на тялото е важна и цялостната атмосфера. Преобразете своята всекидневна в малка парижка квартира с помощта на няколко дребни детайли. Използвайте ароматни свещи. В Lidl ще намерите комплект от три броя на цена от 11,99 лв. Гирлянди от светлини, плюшени възглавнички и френски мотиви, като например снимки на Айфеловата кула също ще допринесат за френския чар на вашето пижамено парти.

Какво е парижко парти без вкусна храна и коктейли?

Подгответе бързи и лесни френски деликатеси със селекцията продукти „Emily in Paris” от Lidl – например различни видове соленки с масло, както и меко френско сирене, направено от пастьоризирано краве мляко по традиционна френска рецепта за 4,69 лв. опаковката. Добавете купа със свежи плодове и, разбира се, френски макарони! От напитките заложете на елегантни коктейли или класическа френска лимонада за 4,49 лв.

лидл
Снимка: Envato

И последно, но не и по важност - погрижете се за забавленията! Може да си направите маратон с всичките сезони на „Емили в Париж" до момента или да си пуснете серия от актуалната втора част на четвърти сезон, който тече в момента.

За да направите нощта още по-вълнуваща, организирайте игри с модни предизвикателства или по-провокативните от типа „Истина или се осмеляваш”. Ако пък предпочитате по-спокойните занимания, заложете на разкрасяващите ритуали – маски за лице и грижа за кожата с продуктите от серията за красота на Lidl под марката Cien.

Със специалната серия продукти „Емили в Париж” на Lidl можете лесно да пренесете магията на френската столица у дома. Организирайте стилно и забавно пижамено парти, което ще остане в спомените на вашите приятелки дълго време!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти