Оферти, на които котката ти няма да устои – тази седмица в Lidl

Платена публикация

котка
Снимка: Envato

Знаете ли, че 8 август е Международният ден на котката? Този специален празник се отбелязва от 2002 г. насам по идея на Международния фонд за хуманно отношение към животните. На този ден всички собственици на котки засвидетелстват безусловната си любов към тях. Той е и чудесен повод да зарадвате любимеца си с разнообразие от котешка храна, която от 8 до 11 август ще намерите с 25% отстъпка в Lidl.

За всеки котешки вкус по нещо

Независимо дали вашият пухкав домашен любимец предпочита гранули, консерви или гурме лакомства, веригата има невероятни оферти, които отговарят на всичките им нужди. Във всеки от 129-те магазина в страната ще откриете от висококачествените хранителни продукти за котки, които осигуряват основни хранителни вещества, отговарят на различни диетични изисквания и радват вкусовите рецептори на вашето животинче.

Празничните котешки оферти са достъпни само за потребителите на приложението Lidl Plus. Ако все още не го използвате, сега е моментът да го изтеглите, да се регистрирате и да се възползвате от всички предимства, които то предлага - промоции, отстъпки и други интересни предложения. Работата с приложението е много лесна и ви гарантира спестени средства при редовно пазаруване.

Котката - от древен Египет до наши дни

Котките са били почитани и обожавани от хилядолетия, още от времената на древен Египет, чак до наши дни. Предполага се дори, че именно те са били пазители на подземния свят и затова египтяните са имали толкова дълбоко уважение към тях. Интересен факт е, че богинята Бастет, чиято предполагаема гробница се намира в Странджа планина, е имала тяло на жена и глава на котка. Тя е била покровителка на дома, бременните жени и плодородието.

Днес само в Съединените щати има над 95 милиона домашни котки, което ги прави едни от най-популярните домашни любимци. Независимо дали мъркат в скута ви, преследват кълбо прежда или просто ви хвърлят онзи типичен остър поглед, котките имат уникалната способност да стоплят всяко сърце.

Котките и техните необикновени способности

Освен всичко изброено, котките имат още изключителен слух и нощно виждане, което ги прави отлични ловци. Те могат да чуват честоти до 64 000 Hz, в сравнение с хората, които могат да чуят до 20 000 Hz.

Тези уникални животни заслужават най-добрата грижа, която можем да им предложим.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти