Най-новите и вкусни сирене и кашкавал на българския пазар, разработени от педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител Frezco (Фрезко), вече са в магазините.
Посетителите на магазини Фантастико в две поредни съботи в София бяха гости на шеф Ангелов и Frezco (Фрезко).
По време на специалните дегустации те имаха възможност да опитат краве сирене Frezco (Фрезко) в 3 вкусови комбинации, приготвени от самия шеф Виктор Ангелов.
Той избра да подчертае вкуса на Frezco (Фрезко) в компанията на хумус, дресинг от 4 билки и медена горчица с ядки. Мнението на всички опитали беше едно – краве сирене Frezco (Фрезко), разработено с Шеф Виктор Ангелов, е много вкусно и идеално се съчетава с различни продукти.
По-недоверчивите клиенти се увериха на място, че не случайно това е марката утвърдила 5-те знака за най-високо качество и отбелязаха, че сиренето е достатъчно твърдо, не е ронливо и запазва форма при нарязване.
На въпроси от родители дали продуктите са подходящи за малки деца, шеф Ангелов отговори, че препоръчва именно Frezco (Фрезко), защото е с гарантирано качество.
“Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато избирам и за своето семейство. Сирена и кашкавали Frezco (Фрезко) се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си.
В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по-добри от всичко, което може да бъде открито на пазара.”, споделя шеф Виктор Ангелов.
Целта на Frezco (Фрезко) и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най-доброто на трапезата си. Затова и новите продукти са с по-достъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта.
Къде и кога може да се срещнете с шеф Виктор Ангелов, за да обмените кулинарни идеи и да се уверите в неустоимия вкус на продуктите Frezco (Фрезко) може да научите на фейсбук страницата на Frezco!