Какво ще пием това лято? Verano Azur FUSION – танц на вино и плодове

Платена публикация

verano azur
Снимка: Verano Azur

Малко неща са по-приятни от свежо, добре охладено вино с плодове като компания на топлите дни. Главен герой този сезон се очертава новият продукт на New Bloom Winery – Verano Azur FUSION. Това са два вида винен микс с натурален плодов сок. Предлагат се в два вкуса: бяло с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина. Винените миксове са с натурални плодови аромати и 7,5% алкохол.

Рецептурата за създаването на Verano Azur FUSION е специално разработена от енолозите на New Bloom Winery и усъвършенствана след десетки потребителски тестове. Дизайнът на новите продукти следва свежата и цветна линия на марката Verano Azur като те се предлагат във винена бутилка с удобна винтова капачка за по-лесна консумация. Любопитна подробност е, че новите винени миксове с плодове може да се консумират както в чаша за вино, така и в голяма чаша за коктейл. Сервират се силно охладени – на 8-11 °С, с плодове - резени праскова, малини, ягоди и бучки лед. Verano Azur FUSION могат да се използват и за направата на сорбе или със ситно натрошен лед. За разлика от традиционното вино, те се комбинират с газирана вода, плодове и лед, които набират популярност сред летните коктейли.

с
Снимка: VeranoAzur

„Verano Azur FUSION се стреми да отговори на новите очаквания. Затова търсихме безкомпромисно качество и баланс между винения микс и плодовия сок. Така се роди Verano Azur FUSION.”, споделиха от избата-производител New Bloom Winery. Винарната се намира в град Съединение и разполага с близо 8000 дка лозя. Марката Verano Azur представя лесни за консумация вина, заредени с много слънчево настроение и цветна визия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол