Какво има за закуска?

Платена публикация

kaufland
Снимка: Kaufland

Какво има за закуска? Това е един от основните въпроси, с който започват сутрините в семейството. Стартът на деня и с какво настроение ще започне той е от съществено значение за всеки човек. Особено важен е обаче за този, който приготвя закуската.

Подготовката, изборът на продукти и разнообразието във всеки ден от седмицата, си е истинско геройство, в което всяка домакиня има нужда от подкрепа. Дали да бъде сладко или солено, нещо меко или хрупкаво. Да има пълнеж или не? За да намерим отговорите на тези въпроси, имаме нужда от разнообразие и възможност за избор.

С отговорната задача да бъде близо до своите клиенти в ежедневния избор на закуски и печива за целия ден успешно се справя пекарната на Kaufland със своите над 70 различни артикула. Според данните на лидера в ритейла в България с всяка изминала година клиентският интерес към прясно изпечените продукти значително нараства, като за 2023 г. се отбелязва ръст от 19% на годишна база.

Данните на Kaufland сочат още, че значително се повишава търсенето на донъти и закуски, а сред топ 3 на най-продаваните продукти от пекарната са кроасанът с масло, баничката със сирене и бялата багета. В надпреварата за челните позиции се включва и хлябът със семена, а сред донътите най-предпочитан е този с шоколад.

Българските потребители непрестанно търсят нови вкусове и в отговор на желанията на клиента, търговската верига разширява асортимента на своята пекарна във всички свои 66 магазина в страната.

Всяка седмица ритейлърът ще изненадва своите клиенти с нови видове тестени изделия и така ще предлага изцяло нов подход за удовлетворяване на клиентските очаквания. Освен седмичните сладки и солени изкушения, във всички пекарни на Kaufland клиентите могат да очакват и специален „гост на месеца“, който да допълни и разнообрази вкуса на техния ден. От 19-25 август специалните продукти са ябълков пай и закуска с колбас и семена, а за месеца – багета с маслини.

kaufland
Снимка: Kaufland

Тази седмица в помощ на избора за закуска пекарната на Kaufland предлага още френска багета за 49 ст. и различни видове банички за 84 ст. Те са с 50% намаление сред останалите предложения. Селският хляб, който също е на изгодна цена от 1,79 лв., може да допълни вечерната трапеза. Всички артикули вече са достъпни и в онлайн брошурата тук.

Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват и от още по-големи отстъпки при печивата до 25 август. Сред тях е витата баница със сирене и извара за 3,99 лв., намалена с близо 35% и закуска пица за 89 ст.

Фактът, че през 2024 г. 11 от най-продаваните артикули от пекарната на Kaufland получиха сертификат за качество от независимия институт за одит на хранителни стоки – TÜV NORD България, говори не само за желанието на ритейлъра да предлага най-доброто на своите клиенти, но и за отговорността на компанията да бъде верен партньор на всеки човек, търсещ отговор на въпроса: „Какво има за закуска?“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти