Усещате ли особен аромат във въздуха? Долавяте ли онзи мирис на топъл хляб, на ароматно вино и сладкиши с канела? Ако кимате в съгласие, значи Коледа вече е пристигнала в дома ви (или пък имате много развинтено въображение)!
Защото това е светата кулинарна троица на най-празничния месец – месецът, в който посрещаме гости най-охотно, приготвяме различни вкусотии с най-голяма любов и споделяме всичко с близки и приятели с най-голяма радост. Декември е завършекът, който трябва да отбележим подобаващо и неслучайно точно в този месец настроението ни е най-приповдигнато, а желанието да сме вкъщи, на топло и уютно и в компанията на приятни хора доминира над всичко останало.
За да е още по-приятно това изживяване и за да се радваме на разнообразие във вкусовете и трапезата, BILLA ни е подготвила специално коледно издание на списание Кулинариум, в което хлябът, виното и канелата са поставени на трон и оглеждат всичко от високо.
И с право – това е техният месец, тяхното владение и тяхната сила, когато успяват да направят от всяка къща – дом, и от всяка маса – истинско кулинарно удоволствие. Дори и друго да нямате, хлябът, виното и канелата са достатъчни, за да имате истинска Коледа!
BILLA Кулинариум обаче няма да ви остави да се чудите какви кулинарни комбинации да измисляте – списанието този месец идва със страхотни рецепти, интересни факти за различни зимни вкусотии, начини на приготовление на типични декемврийско-празнични ястия и много, много изненади и оферти под формата на талони за отстъпки.
В празничния брой на изданието, което ще бъде ваше само срещу 0.99 лева при покупка с Billa Card, ще откриете талони за отстъпки на обща стойност над 30 лева за различни продукти, така че коледната ви трапеза да е едновременно изобилна и бюджетна.
На страниците му пък ще прочетете повече за различни зимни изкушения, като киселото зеле и топлият, дъхав хляб, ще научите повече за някои традиционни унгарски блюда и, разбира се, ще разберете как да си правите вино с подправки. Към всичко това прибавяме и най-зимния и уютен аромат – този на канела, който може да бъде влаган почти във всичко – и ето, Коледа вече е в душата и дома ни!
Та, ако случайно все още не ви е замирисало празнично и не ви трепка коледно под лъжичката – време е да отърчите до първата BILLA и да грабнете празничния брой на списание Кулинариум. Останалото е във ваши ръце – сигурни сме, че вдъхновението ще ви споходи още от първите страници!
BILLA Кулинариум e най-тиражираното и най-продаваното списание за уникален брой към края на 2017 по данни на BluePoint от януари 2018.