Ежедневно или спортно – разгледайте стиловите предложения за мъжки суитчъри

Платена публикация

суичер
Снимка: adobe

Създаден първоначално предимно като спортно облекло, днес суитчърът може да се носи при най-различни поводи. Той вече се превърна в дреха, която конкурира останалите удобни и практични дрехи в гардероба.

Как да стилизирате голям мъжки суитчър?

Правилното съчетаване на мъжки суичъри с подходящите дрехи ще ви помогне да придобиете класическа визия, която ще привлича вниманието на околните.

Начини за съчетаване с долнище:

  1. Комбинирайте суичър с тесен панталон. Това съчетание ще създаде баланс в стила ви, така че ще изглеждате едновременно спортни и елегантни, тъй като панталоните добавят професионализъм към тази удобна визия. Панталоните отговарят и на социалните норми, които шефът ви изисква да се спазват, докато суичърът осигурява комфорта, от който се нуждаете. Няма нужда да жертвате някое от тях, след като можете да имате и двете. Към това съчетавие можете да обуете стилни мокасини.
  2. Ако искате да добиете по-модерен външен вид с https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/suitshurti-i-polari/marka:ea7_emporio_armani, облечете джогинг панталон със суичър. Това е едновременно практична, но и стилна визия, в която със сигурност ще се чувствате комфортно.
  3. Класическата комбинация между дънки и суичър също е изключително предпочитана. Ако искате да внесете повече оригиналност във вида си, изберете скъсани дънки, тъй като те ще се съчетаят чудесно с това облекло. За друг вариант на смела визия съчетайте тъмни дънки с ефектен светъл суичър и светли маратонки.
  4. За казуален вид съчетайте суитчъра с долнище на анцуг, което ще внесе релаксиращ мотив във визията ви, докато вършите ежедневните си задачи или спортувате в студено време на открито.
  5. В прохладните летни вечери носете суичъра си с къси панталони и сандали за разходки по крайбрежната алея. Препоръчително е шортите да не стигат до коляното, но да са по-къси.

Използвайте суитчъра за наслояване на пластове

Обикновено суичърите често биват подценявани, като моден артикул, с който може да се експериментира, но не и когато става дума за суитчърите, предлагани на https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/suitshurti-i-polari/marka:calvin_klein_jeans. Тяхната гъвкавост позволява свобода на съчетаване, като същевременно добавя спортен щрих на всеки стил.

Суитчърът ви позволява наслояване под него. За целта ви е необходим суитчър с кръгла яка, под който можете да сложите риза, чиято яка да се вижда отгоре. За да добавите повече текстура и цветово съчетание, бихте могли да навиете ръкавите на суитчъра и отгоре да навиете ръкавите и на ризата. Това просто съчетание ще ви помогне да изглеждате елегантно и изискано. Препоръчително е за такава комбинация да изберете едноцветен суитчър и пъстра карирана риза.

Каква връхна дреха да облечете отгоре?

Върху суичъра сложете яке, за да придобиете изискан „стрийт“ вид.

Друг вариант е да облечете блейзър отгоре, което ще ви позволи да посетите събития, изискващи сако, и същевременно да запазите казуалния си стил. Можете да експериментирате с различни видове блейзъри, за да намерите своя стил.

Какви мъжки аксесоари да добавите към суитчъра?

За придобиването на професионален външен вид, непременно добавете часовник, който ще завърши стила и ще ви позволи да изразите себе си. Препоръчваме ви часовник със семпъл циферблат и каишка, така че да не отнема вниманието на околните от суичъра. Слънчевите очила и шапката могат да добавят повече цвят и текстура към визията ви, но при избора им се уверете, че се съчетават добре с останалата част от облеклото ви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти