Елегантна есен и калифорнийска класа с Beverly Hills Polo Club от ССС

Платена публикация

ссс
Снимка: ссс

Небрежно елегантни, като игра на поло, и вдъхновяващи като първия есенен залез над Бевърли Хилс - това са обувките и чантите от най-новата колекция на една от емблематичните марки, предлагана в CCC. Моделите на Beverly Hills Polo Club впечатляват с перфектното съчетание на класиката и най-новите тенденции: спортния минимализъм на „играта на кралете“ - полото кореспондира отлично с комфорта, качествените материали и прецизната изработка за една наистина специална колекция.

ссс
Снимка: ссс

 

Кои са новите продукти в колекцията Beverly Hills Polo Club

Това са преди всичко удобни обувки, съчетаващи най-модерните цветове за сезона. Сред предложенията за дамите си струва да обърнете внимание на ботите и ботушите, които успешно ще се впишат в стила на есенните стайлинги. Предназначени за силни жени, които изразяват себе си чрез облеклото си, те са идеалното допълнение към ежедневните визии. Комбинацията от комфорт и спортен шик е характерна и за спортните модели, които перфектно отразяват духа на марката.

Сред новите предложения за мъжете са емблематичните маратонки и модерните боти, които могат да се превърнат в акцент на много мъжки аутфити – напр. в стил smart casual или old money. Мъжката колекция на Beverly Hills Polo Club включва и големи чанти за уикенд извън града или за тренировки, стилни раници и практични малки мъжки чантички.

ссс
Снимка: ссс

Модерни предложения – дори и за най-малките

Новата колекция включва и удобни модели детски обувки – стига само да им хвърлите един поглед, за да се убедите, че ще бъдат перфектното допълнение към всички есенни приключения! Сезонните предложения на Beverly Hills Polo Club в CCC включват както удобни ботуши с дебела подметка, така и спортни маратонки за момчета и момичета, които ще са идеални за училище или по време на разходки и игри навън.


 

ссс
Снимка: ссс

Практични раници и стилни дамски чанти

В новата колекцията на марката ще намерите не само обувки, но и добре подбрани аксесоари. Чантите на Beverly Hills Polo Club са синоним на дискретния лукс. В есенните предложения ще откриете както семпли, класически модели, така и модели с интересни украшения под формата на емблематичното лого на марката. Ако сте фен на големите, ежедневни чанти, сред моделите на марката ще откриете такива в класически бежови, сиви и черни нюанси, с елегантни релефи. Малките чанти тип багета пък са идеални за елегантни и ежедневни тоалети. Практичните чанти и раници в нюанси на медено кафяво, класическо черно или черешово червено и бордо ще се впишат перфектно в атмосферата на сезона. А можете да се възползвате и от отстъпката в размер на 20% на чанти и аксесоари при покупка на обувки.

ссс
Снимка: ссс


Новата колекция на марката Beverly Hills Polo Club, която току-що пристигна в CCC, е отличен избор за всички, които търсят комбинация от класически и спортен стил. Открийте продуктите, които впечатляват с отличното си качество, изработка и дизайн в магазините на CCC, приложението и на ccc.eu.


 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти