Domestos става част от КвАРТал

Платена публикация

доместос
Снимка: доместос

Този уикенд, между 17 и 19 май, Domestos ще посрещне цъфтящата пролет в КвАРТала на едноименния фестивал, за да направи преживяването по-приятно и хигиенично. С цел да подобри удобството и безопасността от хигиенна гледна точка, Domestos ще ви посрещне с мобилен санитарен контейнер в рамките на фестивалната зона. Изчистен до блясък с новия иновативен спрей Power Foam, Domestos успешно премахва микробите дори и на най-труднодостъпните места, благодарение на мощната си пяна и 360° технология.

Но ние от Domestos не се спираме тук. С партньорството си с фестивала КвАРТал, ние се ангажираме да подобрим обществената хигиена. Имайки предвид важността на чистотата и безопасността, ние вярваме, че всеки заслужава да се наслади на фестивала, знаейки, че чистата тоалетна е на крачка разстояние.

И както винаги, имаме и малко изненади за вас! Ако участвате в нашия Giveaway може да спечелите продукти, които ще ви помогнат да се грижите за хигиената си не само по време на фестивала, но и в банята и тоалетната у дома.

Защото чистотата е важна не само за нашето здраве, но и за нашето удобство и комфорт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти