„Часът на чудовището“ – една история за любовта и за часа на истината - в кината от 17 февруари

Платена публикация

„Часът на чудовището“ – една история за любовта и за часа на истината - в кината от 17 февруари
Снимка: netinfo

“Часът на чудовището” е изключителна история за загубата и как да продължим след нея. Филмът е по едноименния роман на Патрик Нес, който създава книгата по идея на Шавон Доуд, чиято преждевременна смърт от рак, не й дава възможност да я напише сама. Романът печели две награди „Карнеги” и наградата „Кейт Грийнуей” за илюстрациите на Джим Кей, ставайки първата книга, получила и двете отличия.

Лентата, която ще завладее българските киносалони от 17 февруари, разказва историята на малкия Конър, който е изправен пред най-трудната задача за едно дете – да преживее болестта и болката на майка си. Чудовището се появява след полунощ. Както винаги. Но това не е чудовището, което Конър очаква. Той очаква чудовището от кошмарите си, това, което идва почти всяка вечер, откакто майка му започва лечението си. Чудовището с тъмнината, вятъра и виковете. Това чудовище е нещо различно, древно и диво. Иска възможно най-опасното нещо от Конър. Иска истината.

„Гласът на чудовището“ е шедьовър.“, заявява режисьорът Шон О Конъл в http://www.cinemablend.com. Филмът идва в кината у нас, благодарение на „Лента”. Зад талантливата режисьорска работа на Хуан Байона („Сиропиталището“, „Невъзможно“) стои опитът и харизмата на звездите Сигорни Уивър, Фелисити Джоунс и Лиъм Нийсън.

Снимка: netinfo

Лиъм Нийсън има изключителната задача да озвучи гласа на „чудовището“, което носи древна и дива мъдрост. Фелисити Джоунс, която гледахме миналата година заедно с Том Ханкс в „Ад“, ще мине през майчиния ад, преживявайки борбата с рака и тежеста от мъката на 12-годишния си син.

Лента  е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на Лента през 2016 са: "Зрителна измама 2" и "Механикът: Възкресение", завладяващите комедии – „Моята голяма луда гръцка сватба 2”, „Денят на мама”, „Любезните пичове”, "Ох, на дядо!", "Палави мамчета", приключенският фентъзи филм „Добрият великан” и революционните хитове в трилър-жанра „Игра на нерви“, „I.T.”, премиерите на „Маймуна”, „Deepwater Horizon: Море в пламъци“, „Момичето от влака“, „Операция Ескобар“. След приказната анимация „Балерина“, великолепния мюзикъл “La La Land” с 8 награди Critics' Choice Awards и 7 номинации за Златен Глобус, „Свободния щат“ с Матю Макконъхи, комедийно-драматичния филм „Кучешки живот“, идва и „Часът на чудовището“, който излиза в кината от 17 февруари.

Подробна информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти