БТС и Yettel стартират игра с награди за събиране на печати в дигиталната версия на движението „Опознай България - 100-те национални туристически обекта“

Платена публикация

йетел
Снимка: Yettel

Приложението на Yettel предлага нови функции, които правят опознаването на България и 100-те национални туристически обекта по-интерактивно и забавно. Българският туристически съюз (БТС) и операторът са добавили шест категории постижения, томбола с награди за най-активните потребители и възможност за регистрираните участници да поканят приятели.

Yettel и БТС продължават да развиват и допълнителното съдържание, което представя различни обекти чрез интерактивни аудио и видеоистории. Историите са създадени специално за приложението на оператора от български артисти, които представят националните обекти по интересен и забавен начин.

Към традиционните печати за посетени обекти, в приложението на Yettel са добавени шест категории постижения, които са посветени на вида и местоположението на туристическите обекти – „Исторически: Пътуване във времето“, „Природни: Приключение в природата“, „София: Столични находки“, „Пловдив: Под тепетата“, „Бургас и Варна: Морски съкровища“ и „Велико Търново: Разходка по Янтра“.

Yettel и БТС ще организират месечна томбола в периода юни - август. Всяко завършено постижение и поканен приятел ще дават шанс на потребителите да спечелят страхотни награди: три смарт часовника HUAWEI Watch GT 4 46mm Black, два HUAWEI Watch Ultimate Voyage Blue, три безжични слушалки APPLE AirPods 3rd Generation, пет преносими батерии Belkin 10 000mAh и 10 селфи стика - Xmart Bluetooth + Tripod. Голямата награда е iPhone 15 128GB.

Годишната томбола на Национално движение „Опознай България - 100 национални туристически обекта“ за хората със събрани 25 за бронзова, 50 за сребърна и 100 печата за златна значка в рамките на годината, ще продължи да се провежда.

БТС и Yettel дигитализираха 100-те национални туристически обекта през есента на миналата година и пренесоха хартиената книжка в телефона – в приложението на Yettel. Възможността да се събират марки и печати в хартиените паспорти се запазва, но към нея се добавят и интерактивните функции на мобилното приложение. Чрез него потребителите могат да събират виртуални печати от обектите и да се запознаят със значими за страната ни забележителности по един модерен и дигитален начин.

Кампанията е отворена за всички с регистрация в приложението на Yettel – без значение дали са клиенти на оператора.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти