Британски съвет разширява своето предложение за обучение в София с нов учебен център

Платена публикация

е
Снимка: britishcouncil.bg
  • ·Разположен в Бизнес парк София, кв. Младост 4, новият учебен център ще споделя пространство с мултинационалните компании от Fortune 500, опериращи в региона на Централна и Източна Европа.
  • Откриването ще се състои през септември, в рамките на новата учебна година, и е част от плана за разширяване на района.
  •  Новият център допълва портфолиото от курсове по английски език и подготовка за изпити за деца, тийнейджъри и възрастни, които организацията предлага до момента на историческата си локация на ул. Кракра 7, както и в сградата на училище "Св. Георги".

Британски съвет, организацията за културни връзки и образователни възможности на Обединеното кралство, ще открие своя втори учебен център в българската столица през септември, в контекста на началото на новата учебна година. Разположен в Бизнес парк София, в квартал Младост 4, новият клон ще споделя пространство със 75% от мултинационалните компании от Fortune 500, опериращи в Централна и Източна Европа.

Откриването е част от плана за разширяване на Британски съвет в този регион и има за цел да доближи своето предложение за обучение до софиянци, на място, избрано от самите курсисти по време на проведени качествени проучвания.

„Наблюдаваме нарастващо търсене на присъствено обучение в София, особено за по-малки деца. През изминалата година България беше втората най-бързо развиваща се учебна организация в цялата глобална мрежа на Британски съвет“, отбелязва Олга Соколова, бизнес мениджър за Британски съвет в България, Грузия, Румъния и Украйна.

Разположен в един от най-модерните, развити и лесно достъпни райони на София, Британски съвет Бизнес парк София ще предлага пълното портфолио на организацията от курсове по английски език и подготовка за изпити. Learning Time with Timmy за най-малките, Primary и Secondary Plus за ученици от начален, среден и горен курс на обучение ще съставят предложението за деца и тийнейджъри.

Възрастните ще имат достъп до курсове по общ английски (от основно ниво до ниво на свободно владеене), курсове и обучение по бизнес английски и подготвителни курсове за изпитите Cambridge и IELTS. За повече информация

какво предлага новият учебен център, моля, свържете се с Британски съвет на имейл адрес contact@britishcouncil.bg.

За Британски съвет в България

Британски съвет Бизнес парк София е вторият учебен център на Британски съвет в България, който допълва офетата за обучение, предлагана на над 1200 деца, тийнейджъри и възрастни в централния офис на ул. Кракра 7.

Институцията също така има външно партньорство с училище "Св. Георги", разположено в Лозенец. Там Британски съвет предлага курсове по английски език за ученици от начално ниво от 2016 г.

Освен че обслужва пълното си портфолио от курсове по английски език и подготовка за изпити, централният офис на Британски съвет в София е сцена на образователната и културна работа, която институцията извършва в страната от 1939 г. насам. Чрез нея Британски съвет се свързва с хиляди студенти, преподаватели, политици, академици, изследователи, творци и предприемачи в България. Научете повече за дейността му в страната на тази страница.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол