Новолуние в Риби: 3 зодии ще бъдат връхлетени от любов

Пролетта започва с красиво и съдбовно новолуние в Риби, но това съзвездие отговаря за сънищата и фантазиите, което показва влиянието на собствените илюзии върху събитията.  

Важно е да отбележим, че Новолунието ще се състои в съвпад със Сатурн, а планетата на кармата ще бъде зад Луната и Слънцето. Нептун, господарят на божествената енергия, ще стои пред тях.  

новолуние
Снимка: iStock

Това предполага, че всички нови връзки ще бъдат под контрола на Закона на съдбата и ще са повлияни от кармата. 

Зодия Дева 

дева риби скорпион
Снимка: iStock

Новолунието настъпва във вашия сектор на партньорството и брака, което означава, че може да срещнете човека, който е буквално предопределен за вас отгоре. Това може да е връзка, която ще доведе до брак и новият ви избраник ще отговаря на вашите мечти. 

Зодия Риби 

дева риби скорпион
Снимка: iStock

Новолунието се случва във вашия знак, но в този момент управителят на брачния ви сектор, Меркурий, ще бъде във вашето съзвездие. Партньорът може буквално да се появи „изпод земята“ - да се срещнете при напълно мистериозни и необичайни обстоятелства. Докато пътувате, в супермаркета или може би в Интернет. 

Зодия Скорпион 

дева риби скорпион
Снимка: iStock

Новолунието се случва в сектора на любовта, което означава, че наистина можете да започнете нова любовна история и то такава, която ще бъде невероятно вдъхновяваща за вас. Можете да срещнете този човек на творчески курсове, във фитнеса или на пътуване. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти