Вижте скритите послания зад облеклото на Кейт Мидълтън по време на кралския рожден ден

На 14 юни, вечерта преди парадa в чест на рождения ден на крал Чарлз - Trooping the Colour, Кейт Мидълтън направи изненадващо съобщение, че ще присъства на официалното държавно тържество с останалата част от кралското семейство. За секунди това стана световна новина. Не само първата публична изява на принцесата на Уелс от шест месеца, но и първата, откакто тя сподели диагнозата си рак.

„Очаквам с нетърпение да присъствам на парада за рождения ден на краля този уикенд със семейството си и се надявам да се присъединя към няколко публични ангажимента през лятото, но също така знам, че все още не съм излязла от гората“, каза тя в изявление. „Уча се как да бъда търпелива, особено при несигурност. Приемам всеки ден такъв, какъвто идва, слушам тялото си и си позволявам да отделя това толкова необходимо време, за да се излекувам.

Изборът на принцесата за това знаково събитие бе рокля на Jenny Packham, подчертана с черно-бяла панделка и съчетана с шапка с широка периферия от Philip Treacy. По-късно тя излезе на балкона на Бъкингамския дворец, заедно с цялото кралско семейство. Тази кратка, но впечатляваща поява говореше много с избора на дрехи, които Кейт Мидълтън е направила и те бяха нейният скрит знак към обществеността. И така, какво каза?

Нейната рокля на Jenny Packham беше стилна, без да е особено авантюристична. Докато през 2023 г. тя избра персонализирана визия от родения в Сингапур и базиран в Париж дизайнер Andrew Gn, тази година тя избра изпитана марка, която е носила безброй пъти преди в търсене на стабилност. Интернет детективите също така бързо заключиха, че роклята е преработена: принцесата носеше забележително подобна визия на коронацията на краля по време на обяда през май 2024 г. и я актуализира с колан на черно-бели райета. Тя избра нещо, което й се стори успокояващо познато и най-вече, което отива на класическата ѝ визия. Което вероятно е била целта.

Голямото завръщане на Кейт Мидълтън

Има един често повтарян цитат от кралица Елизабет: „Трябва да бъда видяна, за да ми повярват“. Принцесата на Уелс знае това по-добре от всеки друг. По време на паузата ѝ от обществени задължения от декември до март в социалните медии избухнаха неприлични конспиративни теории за истинското естество на нейното местонахождение. Те утихнаха едва когато принцесата пусна видео, в което казваше, че е на химиотерапия. Появата й в Trooping the Colour трябваше да потвърди на обществеността, че здравето ѝ се оправя и да попречи на всеки да прави прибързани такива жестоки заключения. Как да стане това? Като представя картина на стабилност. В невероятно необичайно време цялото кралско семейство, принцесата изглеждаше забележително нормално. Мидълтън казва, че в момента тя наистина е така.

„Постигам добър напредък, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, има добри и лоши дни“, написа тя в изявлението си от 14 юни.

 

Тя също изглеждаше в моден синхрон с дъщеря си Шарлот, която носеше класически моряшки костюм. Мидълтън говори за това как дава приоритет на здравето и семейството си в момента:

„Надяваме се, че ще разберете, че като семейство сега имаме нужда от малко време, пространство и уединение, докато завърша лечението си“, каза тя в отговор през март.

Заедно със семейството си, принцесата показа задружност и единство в труден момент. Светът не знае кога ще види отново Кейт Мидълтън. Но когато и да е това, тя вероятно ще носи облекло, което казва всичко.

В същото време се разрази скандал по отношение на една от играчките, които са подарени на принцеса Шарлот в чест на нейното раждане. За него разказват панелистите от "На кафе" по NOVA. Става въпрос за една дрънкалка, инкрустирана със скъпоценни камъни, която струва 36 000 паунда. Проблемът е, че играчката е подарена от търговска фирма, а по протокол кралските особи не могат да получават такива подаръци.

Повече за кралския скандал вижте във видеото от "На кафе" във видеото по-горе!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол