В крак с модата: Кои са тенденциите за есен-зима 2024?

В рубриката „Пътят на красотата с Ина“ в предаването „На кафе“ по NOVA представиха актуалните модни тенденции за есенно-зимния сезон, които обещават стил и уют за всеки вкус. Тази година дизайнерите залагат на разнообразие от цветове и материи, съчетавайки елегантността с усещане за мекота и топлина.

На преден план излизат материи като вълната и кадифето, които са не само модерни, но и предлагат комфорт в студените дни. Пайетите и ресните също намират своето място, добавяйки нотка блясък и динамика в облеклото. В комбинации с тези материали често присъства и дантелата, която в съчетание с кашмир или по-груба текстура придава изтънчен и благороден вид.

Модните тендеции за есен-зима 2024

Цветовете за есента и зимата са повече от разнообразни, като освен класическите бежово и сиво, се открояват розовото и нежният пудрен цвят. Розовото, макар и необичаен за студените сезони, е предпочитано от редица брандове и внася свежест в колекциите. Не липсват и по-екстравагантни нюанси като оранжево, което също се забелязва при някои модни марки.

Кройките за есента и зимата са разделени между класическия елегантен стил и по-свободната оувърсайз линия. Завръща се силуетът с подчертана талия и изразени рамене, напомнящ за по-драматични модни периоди. Полите и роклите с корсети и широки ръкави придават особен чар и изисканост. Оувърсайзът обаче остава на мода, особено при връхните дрехи, където удобството е приоритет.

Тенденции за есен 2024г., които ще направят косата ви неустоима

При обувките се забелязва разнообразие – от тънки токчета и платформи до високи ботуши над коляното, които придават стилен завършек на всяка визия. Детайли като чорапи с дантела и панделки също се завръщат и добавят романтични акценти към аутфитите. Кадифето заема особено важно място и в обувките, допълвайки общата визия на сезона.

Трендовете са наистина разнообразни, но в крайна сметка изборът зависи от личния стил и предпочитанията на всеки. Тази есен и зима предлагат наистина богато поле за изява, като всеки може да открие нещо, което да изрази неговата индивидуалност и стил.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти