Те не са моите хора: Майли Сайръс призна защо няма приятели сред колегите си звезди

Майли Сайръс разкри каква е причината за това да няма близки приятели в музикалния бизнес. В скорошно интервю за поредицата на Netflix, водена от Дейвид Летърман, "Моят следващ гост не се нуждае от преставяне", 31-годишната певица разкри, че не смята, че тези, които работят в сферата на развлеченията, са „нейните хора“. 

„Не съм много активна или много активна част от моята общност от други артисти и знаменитости“, сподели тя.

►План за бъдещето: Майли Сайръс не е сигурна дали иска деца, ето защо

Майли, чиято кръстница е кънтри иконата Доли Партън, обясни: „Просто не ги чувствам като моите хора, когато сме в една стая.“

12 звездни приятелства, които ще ви изненадат

Въпреки това, тя посочи Бионсе като човек, с когото чувства, че се свързва, може би защото я познава от много дълго време.

В интервюто Майли си спомни за един момент, в който е пяла заедно със суперзвездата, отгледана в Тексас, заедно с Мери Джей Блайдж, Кари Ъндърууд, Фърги, Наташа Бедингфийлд, Ашанти и други известни певици на концерта "Изправи се срещу рака" през 2008 г.

"Бях сбутана между Риана и Кралица Би, а те са напълно пораснали жени, прелестни, вероятно близо до моято възраст в момента. Извисяваха се над мен, абсолютно зашеметяващи", спомни си тя.

►Развод, откраднато гадже и тонове драма: Какво породи раздора в семейство Сайръс?

„Аз съм супер малка, имам акне, имам скоби на гърба на зъбите си и стоя до Марая Кери, която е обсипана с диаманти. А Бионсе беше толкова мила с мен“, сподели Майли на Летърман.

Майли се присъедини към Бионсе в последния ѝ албум, "Cowboy Carter", за дуета "II Most Wanted". Песента достигна номер шест в Billboard Hot 100.

„Само като я видях, създадох някаква връзка, може би, малко по-задълбочена“, обясни Майли.

Тя посочи на водещия на токшоуто: „Никога не сме водили този разговор, така че сега ти и аз може би сме повече приятели, отколкото аз съм приятел с Бионсе".

Бившата звезда на Дисни подчерта: „Аз съм част от моята общност по този начин, но всичко е количество – не качество. Не съм много активна в това."

На друго място в интервюто си с Дейвид, Майли Сайръс обсъди специалната си връзка с кръстницата си Доли Партън. 

„[Доли] не се страхува да води трудни разговори“, сподели Майли. „Проведох тежък разговор с нея: казах ѝ: „Чудя се дали да участвам в „Грами“ или не. И тя каза: „Е, разбира се, че ще направиш „Грами“ и не просто ще се появиш, но ще се изфукаш. И ще бъдеш всичко, което седи тук пред мен."

Майли направи наелектризиращо изпълнение на хитовата си песен "Flowers" на февруарското награждаване и спечели два приза – за най-добро поп соло изпълнение и запис на годината.

Кодираните послания на Майли Сайръс към бившия ѝ съпруг

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти