Щастлива, усмихната и вдъхновена: Гала за новата си роля на баба

"Бабите ще сме за празник", пошегува се водещата Гала след завръщането си в ефир след два дни, в които се отдаде на новата си роля - тази на баба. Всъщност автор на тази реплика е другата баба на малката Лора, Джуджи, но думите дойдоха като добро допълнение на друга реплика, която Гала изрече през смях "Да си го гледат майка му и баща му".

По думите на Гала малката Лора е наистина миниатюрна. "На снимки изглежда огромна, като отгледано бебе, а всъщност е миниатюрна", коментира с усмивка водещата. "Всички дрехи за новородени са й големи", допълни още тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Гала разкри, че малката Лора е пестелива с усмивките си, като повече предпочитала да спи. Водещата допълни още, че дъщеря й Мари-Константин и половинката й Тини, се справят страхотно като родители. 

Малката Лора Константин Маринова се появи на бял свят на 20 октомври, като новината дойде от Instagram профила на Мари-Константин. Таткото на бебето е Константин, син на известната Деляна Маринова-Джуджи. "Лора! Донесе огромно щастие, а тежи само 2.920", сподели в социалната мрежа Гала. 

Гала и Мари наскоро започнаха и ново начинание – собствено шоу, което носи името „Кажи ми, мамо”, излъчващо се в YouTube. В него двете споделят лични истории и опит, което подчертава близостта между тях.

Прочетете още: 

Щастлива, усмихната и вдъхновена: Гала за новата си роля на баба

На кафе

На кафе с Edna

Щастлива, усмихната и вдъхновена: Гала за новата си роля на баба

"Бабите ще сме за празник", пошегува се водещата Гала след завръщането си в ефир след д...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти